Libnet.ro
UNICEF

21:00

Frauda la alegerile locale 2020. Membri USR-PLUS ar fi umblat la sacii cu voturi, paziti de jandarmi

Playtech Playtech,
Frauda la alegerile locale 2020. Membri USR-PLUS ar fi umblat la sacii cu voturi, paziti de jandarmi

Desi existau suspiciunea de frauda a scrutinului de alegeri locale la Sectorul 1 al Capitalei, nu existau dovezi concrente, palpabile. De aseara, insa, aceste dovezi exista iar unele din persoanele implicate au fost si identificate. Frauda la alegerile locale 2020 La anuntarea datelor preliminare de catre BEC, la Sectorul 1 al Capitalei, Clotilde Armand iesea . continuă pe Playtech

Lista primarilor din judetul Timis, primele rezultate la alegerile locale 2020

La alegerile locale 2020, in judetul Timis s-a inregistrat o prezenta la vot de 43,19%. Dupa incheierea numaratorii paralele realizata in judet, la alegerile pentru functia de primar sunt urmatoarele date:.

Azi au cazut capete in PNL! Ludovic Orban a facut anuntul final, dupa alegerile locale 2020

Azi, miercuri, 30 septembrie, s-au taiat capete in PNL. Ludovic Orban a facut anuntul final. Comitetul Politic National al PNL s-a reunit miercuri dimineata pentru a analiza rezultatul alegerilor locale 2020. Potrivit unor surse politice, premierul Ludovic Orban a cerut sanctionarea liderilor de filiale care au obtinut un scor de sub 20%, fapt care s-a .

Lista primarilor din judetul Neamt, primele rezultate la alegerile locale 2020

La alegerile locale 2020, in judetul Neamt s-a inregistrat o prezenta la vot de 43,21% . Potrivit primelor rezultate, liberalii au castigat Primaria dar si cele mai multe locuri in Consiliul Local 35,71%).

Lista primarilor din judetul Brasov, primele rezultate la alegerile locale 2020

La alegerile locale 2020, in judetul Brasov s-a inregistrat o prezenta la vot de 42%. Biroul electoral municipal Brasov a finalizat numaratoarea voturilor venite de la sectiile din municipiu si are urmatoarele date:.

Klaus Iohannis, dupa alegerile locale 2020: Ma bucura foarte mult participarea in numar mare a tinerilor la vot. Indiferent de culoarea politica, cei care au castigat sunt obligati sa livreze ce se asteapta de la ei (VIDEO)

Presedintele Klaus iohannis a declarat, luni, la o zi dupa alegerile locale 2020, ca romanii au aratat inca o data ca sunt tot mai implicati in viata comunitatilor. Presedintele s-a aratat multumit.

Ludovic Orban anunta remanierea Guvernului dupa alegerile locale. Executivul se desparte de ministrii care au obtinut alte functii la alegerile locale 2020

Mai multi ministri PNL au candidat la alegerile locale 2020. Pentru ca exista si castigatori, premierul Ludovic Orban este nevoie sa se desparta de acestia si sa anunte o remaniere.

Elena Udrea, mesaj dupa alegerile locale 2020

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a analizat cu atentie alegerile locale desfasurate duminica, 27 septembrie 2020. Dupa alegeri, a postat un mesaj pe retelele de socializare in care precizeaza ca istoria se repeta si electoratul care a votat cu entuziasm noul, are nevoie sa fie hranit periodic cu ideea de schimbare.

De ce nu s-a schimbat primarul in toate orasele fara apa calda? 9 intrebari si raspunsuri despre alegerile locale 2020

Sociologul Barbu Mateescu explica intr-un interviu pentru Hotnews care sunt lucrurile care trebuie retinute din alegerile locale din 2020 si ce spun rezultatele votului in perspectiva alegerilor parlamentare din acest an.

Lista primarilor din judetul Arges, primele rezultate la alegerile locale 2020

La alegerile locale 2020, in judetul Arges s-a inregistrat o prezenta la vot de 49,84%. Potrivit primelor rezultate, dupa numaratoarea partiala a voturilor de duminica, rezulta urmatoarele date:.

INTERACTIV Alegerile locale 2020 vs 2016. Cum s-a schimbat Romania dupa votul politic pe judete si ce resedinte de judet au acum culori diferite

In 2016, dupa alegerile locale, PSD castiga in 28 de judete, in 19 municipii resedinta de judet, dar si la Primaria Capitalei si in toate cele sase sectoare din Bucuresti. PNL castiga votul la Consiliul Judetean in doar noua judete si scaunul de primar in 12 resedinte. Acum, dupa alegerile locale din 2020, PSD are votul politic in 19 judete, functia de primar in 14 resedinte si un singur sector din Capitala. PNL are 18 judete, 15 primari de resedinta si un sector din Capitala. A aparut pe harta insa si a treia forta politica: USR-Plus - cu 4 primari de resedinta si doua sectoare castigate in Capitala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )