Libnet.ro
UNICEF

19:00

De ce nu s-a schimbat primarul in toate orasele fara apa calda? 9 intrebari si raspunsuri despre alegerile locale 2020

Hotnews Hotnews,
 De ce nu s-a schimbat primarul in toate orasele fara apa calda? 9 intrebari si raspunsuri despre alegerile locale 2020

Sociologul Barbu Mateescu explica intr-un interviu pentru Hotnews care sunt lucrurile care trebuie retinute din alegerile locale din 2020 si ce spun rezultatele votului in perspectiva alegerilor parlamentare din acest an. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan recunoaste ca nu poate rezolva problema lipsei agentului termic din Capitala, in ziua in care 130 de blocuri au fost lasate fara apa calda

Nicusor Dan a vorbit, astazi, la un post de televiziune despre problema lipsei apei calde in multe zone din Bucuresti chiar in momentul in care Compania Termoenergetica fostul Radet) informa zeci de mii de locuitori din partea de est a orasului ca nu vor avea apa calda, din cauza unei avarii majore.

Nicusor Dan a oferit raspunsul pentru cea mai arzatoare intrebare a cetatenilor. Vor avea bucurestenii apa calda si caldura la iarna?

Vestea ca Nicusor Dan a fost ales primar a adus multa speranta in casele bucurestenilor, dupa ce ierni la rand au inghetat in casele lor, fara a beneficia de apa calda si caldura. Gandul inspaimantator al unei noi ierni geroase i-a mobilizat pe multi cetateni sa faca poteca spre sectiile de votare pentru a incerca .

Gabriela Firea, despre ce se intampla cu apa calda in Bucuresti: S-a spus ca eu o opresc, adica sunt masochista

Gabriela Firea, fostul edil al Capitalei, a vorbit despre problema alimentarii cu apa calda din Bucuresti.

Victoria si realismul: Va da drumul Nicusor Dan la apa calda ?

Nicusor Dan este noul primar general al Bucurestiului. Este o victorie asteptata de 12 ani, insa dincolo de euforia momentului, greul abia acum incepe. Dupa 12 ani de administratie PSD, Bucurestiul este in colaps, si oricat ne-am dori ca lucrurile sa se schimbe repede, sa avem peste noapte apa calda, caldura, sa nu mai stam blocati in trafic, sa respiram aer curat acest lucru nu se va intampla. Este nevoie de cel putin 8 ani ca aceste probleme sa fie rezolvate la un nivel decent.

Mihai Sora, dupa exit-polluri: A venit apa calda

Cunoscutul filosof Mihai Sora, un personaj emblematic al Romaniei ultimilor ani, a caracterizat succint pe Facebook victoria lui Nicusor Dan in Capitala: A venit apa calda.

ALEGERI LOCALE 2020 PSD a castigat alegerile in toate orasele din Teleorman

Candidatii Partidului Social Democrat au castigat alegerile locale pentru functia de primar in toate orasele judetului Teleorman, potrivit numaratorii partiale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )