Libnet.ro
UNICEF

21:15

Povestea romanului din Ramnicu Valcea care a venit la vot fara un picior. A iesit de la vot in lacrimi

Playtech Playtech,
Povestea romanului din Ramnicu Valcea care a venit la vot fara un picior. A iesit de la vot in lacrimi

Un barbat din Ramnicu Valcea a mers duminica, 24 noiembrie, sa voteze la turul al doilea la alegerile prezidentiale. Povestea lui este impresionanta deoarece starea sa de sanatate este una precara. Un barbat din comuna Golesti, judetul Valcea, i-a impresionat pe multi cu gestul sau de duminica, 24 noiembrie. El a mers sa voteze in . continuă pe Playtech

Caprioara ratacita intr-un cartier din Ramnicu Valcea, salvata de jandarmi (VIDEO)

O caprioara si-a facut aparitia, vineri, intr-un cartier din municipiul Ramnicu Valcea, animalul fiind salvat de catre jandarmi, informeaza B1 TV. Caprioara a fost observata vineri, in timp ce ratacea.

VIDEO Caprioara ratacita pe strazile unui oras, salvata in ultimul moment: Era printre masini, pe bulevardul principal

Dupa ce mistretii au inceput sa coboare de pe dealurile care imprejmuiesc municipiul Ramnicu Valcea, a venit acum randul caprioarelor sa se rataceasca pe strazile din oras.

Fetita de 12 ani din Valcea care a murit intoxicata cu dioxid carbon, in timp ce si-a salvat fratele de la moarte: Erau atat de fericiti

O fetita de 12 ani din Valcea a murit intoxicatacu monoxid de carbonemanat de soba din dormitor. Parintii au chemat salvarea, dar nimeni nu a realizat cauza starii de rau a baiatului de 10.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. O femeie din Caracal a descoperit dupa vot ca figura in evidentele populatiei ca fiind decedata

O femeie din municipiul Caracal care a votat duminica la o sectie din localitate a aflat ca in evidente figureaza ca decedata in urma unei erori la intocmirea unui certificat de.

Sectiile de votare din Romania in care nu a votat nimeni. in ce judete se afla

Exista mereu judete codase in care nu se inghesuie romanii la sectiile de votare. Unele din aceste judete sunt Covasna sau Harghita, care de regula au prezenta relativ mai scazuta la alegeri. , comparativ cu alte regiuni din tara. Dar, mai mult decat atat, tot in aceste judete sunt si sectiile de votare unde nu s-a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )