Libnet.ro
UNICEF

10:30

Fetita de 12 ani din Valcea care a murit intoxicata cu dioxid carbon, in timp ce si-a salvat fratele de la moarte: Erau atat de fericiti

Antena3 Antena3,
Fetita de 12 ani din Valcea care a murit intoxicata cu dioxid carbon, in timp ce si-a salvat fratele de la moarte: Erau atat de fericiti

O fetita de 12 ani din Valcea a murit intoxicatacu monoxid de carbonemanat de soba din dormitor. Parintii au chemat salvarea, dar nimeni nu a realizat cauza starii de rau a baiatului de 10. continuă pe Antena3

O fetita de 12 ani din Valcea a murit intoxicata. Primarul acuza medicii ca nu si-au facut datoria (VIDEO)

O fetita de 12 ani din comuna Barbatesti, judetul Valcea, a murit joi dimineata, cel mai probabil intoxicata cu monoxid de carbon. Ambulanta a ajuns la locuinta familiei dupa ce fratelui ei i s-a fa.

O fetita de 12 ani a murit intoxicata, dupa ce ambulanta care a venit pentru frate ei ar fi refuzat sa o ia la spital

O fetita de 12 ani din Valcea a murit intoxicatacu monoxid de carbon, dupa ce ambulanta care a fost chemata pentru fratele ei a refuzat sa o transporte si pe ea la spital. Fetita ar fi intrat in stop .

O fata de 12 ani a murit intoxicata cu monoxid de carbon de la soba: Azi-noapte salvarea l-a luat doar pe fratele ei

O tragedie s-a petrecut joi dimineata intr-un sat din comuna - Barbatesti, judetul Valcea, unde o copila de 12 ani a fost gasita in coma, in pat, de catre tatal ei.

Fetita de 12 ani agresata sexual de un barbat de 58 de ani din Sebes. Agresorul a fost retinut

Un barbat in varsta de 58 de ani a fost retinut de politistii din Sebes dupa ce ar fi strans-o in brate si ar fi sarutat-o pe o fetita de 12 ani, nepoata unor vecini, impotriva vointei acesteia, a.

Cazul POLITISTILOR din Valcea, BATUTI crunt de un clan: Incredibil ce transportau AGRESORII in duba (VIDEO)

Cazul politistilor din Valcea desfigurati, dezarmati si amenintati cu propriile pistoale de suspectii a caror masina o urmareau a facut inconjurul Romaniei. Acum ies la iveala noi detalii.

Agresorii celor doi politisti din Valcea au fost prinsi Unul dintre politistii batuti, transferat la un spital din Capitala - Ministerul de Interne

Agresorii celor doi politisti din Valcea au fost prinsi in Slatina si au fost dusi la Parchet pentru audieri, a anuntat miercuri seara purtatorul de cuvant al Ministerului de Interne, Monica Dajbog. Ea a precizat ca unul dintre cei doi politisti - care au fost deposedati de arme si batuti - este transferat la un spital din Capitala si urmeaza sa fie operat.

Tragedia din Timisoara: Alte 5 persoane din blocul in care au murit 3 oameni, in urma deratizarii, duse la spital dupa ce au anuntat la 112 ca se simt rau

Alte cinci persoane, intre care trei copii, care locuiau in blocul din Timisoara unde trei oameni au murit in urma deratizarii au ajuns la spital miercuri, dupa ce au sunat la 112 si au anuntat ca se simt rau, potrivit Timis Online.

Productie tripla in ultimii 12 ani pentru Rompetrol Rafinare

Rompetrol Rafinare si-a majorat productia de combustibil destinat aviatiei civile si militare in ultimii 12 ani. Carburantul realizat si livrat in tara noastra si in regiune s-a triplat in aceasta perioada ajungand anul trecut la 317. 000 de tone, relateaza Agerpres.

IN ULTIMII 12 ANI: Rompetrol Rafinare si-a triplat productia de combustibil destinat aviatiei civile si militare

Rompetrol Rafinare a continuat sa isi majoreze constant productia de combustibil destinat aviatiei civile si militare Jet A1), in ultimii 12 ani volumele realizate si livrate in Romania si in regiune triplandu-se, de la 95. 000 de tone in 2007 si la 317. 000 de tone anul trecut.

FOTO Fata care si-a salvat fratele de la moarte, dar n-a mai avut puterea sa ceara ajutor si pentru ea. Erau atat de fericiti

Joi dimineata, o copila de 12 ani, din localitatea Barbatesti, judetul Valcea, a murit din cauza monoxidului de carbon emanat de soba din dormitor. Primele semne se manifestasera inca de miercuri seara, cand fratiorului mai mic i s-a facut rau si a inceput sa verse.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )