Libnet.ro
UNICEF

08:15

Situatie fara precedent la alegerile locale: cum a ajuns sa aiba 100% din voturile exprimate

Playtech Playtech,
Situatie fara precedent la alegerile locale: cum a ajuns sa aiba 100% din voturile exprimate

Alegerile locale din Romania au inclus niste evenimente foarte ciudate, multe dintre ele fara precedent la nivel local sau global. Printre ele se numara si primarul ales cu 100% dintre. continuă pe Playtech

Situatie fara precedent in spitalele din Capitala! Autoritatile, in alerta!

Situatie fara precedent in spitalele din Capitala care ingrijesc pacienti cu noul Covid: locurile in ATI s-au epuizat. Autoritatile vor sa includa si alte spitale din Capitala pentru tratamentul pacientilor cu Covid 19.

Alexandru Degau, candidat independent la alegerile locale, a ajuns consilier local in Beius

Alexandru Degau nu a castigat alegerile pentru functia de primar, dar a ajuns consilier local in Beius. Acesta a avut doar 10 afise si nu a facut promisiuni electerole. Acestaa adunat 248 de.

De ce a castigat Piedone la Sectorul 5. Ce s-a intamplat la sectii este fara precedent

Dupa alegerile de duminica, Cristian Popescu Piedone este noul primar al Sectorului 5. Desi Piedone si Vanghelie au pierdut in centru, Cotroceni, Panduri sau Uranus, au luat destule voturi si de acolo pentru ca sa invinga liberalii. Cum a castigat Piedone la Sectorul 5 O harta cu votul din Sectorul 5 al Capitalei, extrasa din .

Surprize si dezamagiri la alegerile locale: Unde au fost inregistrate cele mai dramatice rasturnari de situatie

Alegerile locale din acest an vor ramane in istorie prin surprizele si rasturnarile de situatie pe care le-au creat imediat dupa aflarea rezultatelor. Personaje grele din politica romaneasca, precum baronul.

Ion Iliescu nu voteaza la alegerile locale 2020. Ce s-a intamplat, de fapt, cu fostul presedinte al Romaniei

Situatie atipica pentru Ion Iliescu. Fostul presedinte al Romaniei nu va vota la alegerile locale 2020. De data aceasta, Ion Iliescu nu a mai facut cerere pentru a vota cu urna mobila, potrivit surselor SPP,.

Ion Iliescu nu voteaza la alegerile locale 2020. Ce s-a intamplat, de fapt, cu fostul presedinte al Romaniei

Situatie atipica pentru Ion Iliescu. Fostul presedinte al Romaniei nu va vota la alegerile locale 2020. De data aceasta, Ion Iliescu nu a mai facut cerere pentru a vota cu urna mobila, potrivit surselor SPP,.

ANALISTII: Alegerile locale - efect minim in economie

Cosea: Tara noastra se va sprijini foarte mult pe fondurile europene in urmatorii 7-10 ani, intrucat bugetul nu va fi suficient pentru investitii Alegerile locale au un efect minim in economie, insa releva foarte bine optiunile alegatorilor in contextul scrutinului pentru parlamentare ce urmeaza sa aiba loc in luna decembrie, considera analistii economici.

Povestea primarului mort din Deveselu a ajuns in presa internationala. Ce scriu principalele publicatii despre alegerile locale din Romania

Povestea primarului din Deveselu, care a fost reales la alegerile locale de duminica desi a murit, a ajuns in presa internationala. Mai multe publicatii cunoscute, printre care CNN, Reuters, NBC News sau CBS au.

Ludovic Orban: Pentru prima oara de la Revolutie, PNL inregistreaza o victorie clara in alegerile locale si bate PSD fara drept de apel

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a salutat duminica seara rezultatele de la alegeri si a afirmat ca, pentru prima oara de la Revolutie pana astazi, dupa 30 de ani, PNL inregistreaza o victorie clara in alegerile locale si bate PSD fara drept de apel.

Germania a luat o decizie fara precedent la UE. Si Romania este in pericol in acest moment

Conform unui document consultat de Reuters, Germania, sefa consiliului Uniunii Europene, a propus introducerea unei scheme care conditioneaza accesarea de fonduri europene, inclusiv a banilor din fondul de revenire, in valoare de 750 miliarde de euro, de respectarea statului de drept. Germania a luat o decizie fara precedent la Uniunea Europeana Propunerea Germaniei constituie o .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2943 seconds )