Libnet.ro
UNICEF

05:00

Surprize si dezamagiri la alegerile locale: Unde au fost inregistrate cele mai dramatice rasturnari de situatie

B1 B1,
Surprize si dezamagiri la alegerile locale: Unde au fost inregistrate cele mai dramatice rasturnari de situatie

Alegerile locale din acest an vor ramane in istorie prin surprizele si rasturnarile de situatie pe care le-au creat imediat dupa aflarea rezultatelor. Personaje grele din politica romaneasca, precum baronul. continuă pe B1

Alegerile locale din 27 septembrie 2020 vor oferi surprize, in special la Bucuresti

A cazut cortina peste campania electorala pentru alegerile locale de duminica, 27 septembrie 2020. Aceasta campanie va ramane una de referinta in istoria politicii romanesti si nu numai pentru argumentul pe care il auzim si il vedem vehiculat pretutindeni in mass-media si anume acela al desfasurarii in conditii de pandemie.

Rezultate partiale la alegerile locale. PNL castiga majoritatea primariilor din judetul Satu Mare

Peste 37. 000 de satmareni s-au prezentat la urne pentru a-si alege primarul, presedintele de Consiliu Judetean, consilierii locali si judeteni. La finalul zilei de vot, in judet nu au fost inregistrate incidente majore.

102 romani, cercetati pentru fapte legate de alegerile locale

De la inceputul procesului de votare si pana acum, la nivelul intregii tari, au fost inregistrate 703 de sesizari referitoare la fapte care au legatura cu procesul electoral, a informat Ministerul Afacerilor Interne MAI). Din acestea, 255 nu s-au confirmat, iar 242 sunt inca in curs de verificare. Au fost constatate 133 de fapte de natura penala pentru care sunt cercetate 102 persoane.

Buletinele de vot la alegerile locale din 2020. Cum arata cele patru modele

La alegerile locale de duminica, cetatenii vor primi patru modele de buletine de vot, asa cum au fost ele aprobate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP).

Klaus Iohannis: Alegerile locale, o victorie pentru democratie si pentru Dreapta din Romania. PNL, la cea mai buna performanta electorala din ultimii 30 de ani. PSD a pierdut inclusiv acolo unde baronii se credeau invincibili

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut luni o prima declaratie de presa dupa alegerile locale din 2020. Seful statului este de parere ca scrutinul a conturat o noua realitate politica, cea in.

Lista primarilor din judetul Neamt, primele rezultate la alegerile locale 2020

La alegerile locale 2020, in judetul Neamt s-a inregistrat o prezenta la vot de 43,21% . Potrivit primelor rezultate, liberalii au castigat Primaria dar si cele mai multe locuri in Consiliul Local 35,71%).

Candidatul USR PLUS pentru Primaria Alba Iulia, Gabriel Plesa, castiga alegerile locale

Gabriel Plesa, candidatul USR PLUS pentru primaria Alba Iulia a castigat alegerile locale intr-un fief liberal, potrivit numaratoarei paralele. PNL a pierdut intr-unul dintre cele mai importante fiefuri din.

Premierul Ludovic Orban, despre victoria PNL la alegerile locale: Nu ma hazardez sa va dau datele pana nu suntem siguri 100%

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a oferit noi detalii despre cele mai importante victorii ale PNL la alegerile locale, potrivit rezultatelor partiale. Printre acestea s-ar numara si Oltenita, municipiul lui Ion.

EXCLUSIV Mobilizare masiva la alegerile locale 2020. Cozi cu zeci de oameni la sectiile din Bucuresti-Ilfov (FOTO)

Mobilizare semnificativa la alegerile locale 2020, in ciuda pandemiei de COVID-19. Cifrele din acest ancu privire la prezenta la urnesunt mai mari fata de cele din urma cu 4 ani. Votantii s-au.

Regulile de siguranta ale votantilor la alegerile locale de duminica

Alegerile locale de duminica reprezinta primul scrutin organizat in Romania de la declansarea epidemiei de COVID-19, astfel ca pentru a vota trebuie respectate mai multe masuri de protectie sanitara, cele mai importante fiind pastrarea distantei de cel putin un metru fata de alte persoane, purtarea mastii de protectie, dezinfectarea mainilor. in plus, de aceasta data alegatorii vor fi cei care manevreaza actul de identitate, buletinele de vot si isi lipsesc autocolantul cu mentiunea Votat pe cartea de identitate, scrie News.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )