Libnet.ro
UNICEF

10:31

Ludovic Orban: Pentru prima oara de la Revolutie, PNL inregistreaza o victorie clara in alegerile locale si bate PSD fara drept de apel

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: Pentru prima oara de la Revolutie, PNL inregistreaza o victorie clara in alegerile locale si bate PSD fara drept de apel

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a salutat duminica seara rezultatele de la alegeri si a afirmat ca, pentru prima oara de la Revolutie pana astazi, dupa 30 de ani, PNL inregistreaza o victorie clara in alegerile locale si bate PSD fara drept de apel. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan si Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa aflarea rezultatelor

Nicusor Dan si premierul Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa anuntarea rezultatului exit-poll-ului realizat in Bucuresti. Am venit sa ii multumesc prietenului meu, Ludovic Orban, pentru campania pe care am dus-o impreuna.

Nicusor Dan, la sediul liberalilor: Am venit sa-i multumesc prietenului meu Ludovic Orban Ce a spus despre scenariul intrarii in PNL si ce mesaj are pentru Firea

Castigatorul alegerilor din Bucuresti, Nicusor Dan, a mers duminica seara la sediul PNL pentru a-i multumi prietenului Ludovic Orban pentru campania pe care au dus-o impreuna, afirmand ca va colabora cu guvernul pentru punerea in practica a proiectelor, de la metroul de suprafata, la autostrada centurii.

Ludovic Orban, dupa victoria lui Nicusor Dan: Pentru prima oara in 30 de ani, PNL inregistreaza o victorie clara la alegerile locale si bate PSD fara drept de apel (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine o prima declaratie dupa victoria lui Nicusor Dan in cursa pentru Capitala. Ma bucur enorm ca am eliberat Bucurestiul, a spus liderul.

Cum lauda Ludovic Orban doi primari trecuti de la PSD la PNL: Este literalmente o revolutie

Ludovic Orban a laudat la scena deschisa doi primari PSD trecuti la PNL. Este vorba despre Cristian Matei, de la Turda judetul Cluj) si de Costan Morar, de la Dej. Declaratia liderului liberal vine in contextul in care numerosi primari social-democrati au trecut la PNL.

Ludovic Orban: Este o zi istorica. Este pentru prima data de la Revolutie...

Ludovic Orban a facut primele declaratii dupa aflarea rezultatelor exit-poll-urilor de la alegerile locale.

Marcel Ciolacu: Ludovic Orban a participat la mitinguri electorale dupa ce campania s-a terminat. PSD va depune plangeri la DNA (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul social-democratilor, a anuntat, sambata, ca PSD va depune plangeri penale la DNA pentru ca pemierul Ludovic Orban, care este si presedintele PNL, a mers la mitinguri electorale in.

Firea i-a multumit, in direct, lui Ludovic Orban. Breaking news-ul zilei! Mi-a dat dreptate!

Gabriela Firea i-a multumit, in direct, premierului Ludovic Orban, pentru ca i-a dat dreptate cu privire la faptul ca problemele majore ale Capitale tin de implicarea Guvernului.

Ludovic Orban a incins ringul de dans! S-a facut remarcat intre cei 500 de PNL-isti de la bal VIDEO

Ludovic Orban a fost si de data asta vedeta unei petreceri! E clar ca unde se duce tina sa se simta bine si sa se distreze asa cum stie el mai bine. Cum s-a remarcat din nou acesta pe ringul de dans? Le-a luat fata a 500 de PNL-isti in cadrul unui bal. Ludovid Orban, .

Ludovic Orban, prima reactie dupa plangerea la DNA pentru continuarea campaniei: imi petrec ziua de sambata unde doresc

Premierul Ludovic Orban a avut o prima reactie dupa cePartidul Social Democrat PSD) a anuntat prin vocea liderului social-democratilor, Marcel Ciolacu, ca va depune o plangere la Directia Nationala.

Ludovic Orban: Bucurestiul are nevoie ca de aer de o administratie competenta, cinstita, care sa respecte cetatenii. Solutia e Nicusor Dan (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca lupta cu PSD din Bucuresti este una pe termen lung, constanta si plina de sacrificii. Acesta a precizat ca Nicusor Dan si echipa sa de la PNL-USRPLUS trebuie sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )