Libnet.ro
UNICEF

23:00

Atentie, romani! Amenda de 5.000 de lei pentru aceasta greseala. Regula care trebuie respectata cu strictete

Playtech Playtech,
Atentie, romani! Amenda de 5.000 de lei pentru aceasta greseala. Regula care trebuie respectata cu strictete

Noi reguli pentru romani! Amenzile sunt pe masura pentru aceasta greseala. Ce trebuie toata lumea sa respecte cu strictete? Reguli pentru romani! Amenda de 5. 000 de lei pentru aceasta regula Criterii pentru deciderea carantinei zonale si ce risca oamenii care nu respecta. Autoritatile au inchis zonele in care sunt raportate focare de infectie cu coronavirus. continuă pe Playtech

Amenda de 40.000 de lei pentru Nasul TV! Motivul care a atras sanctiunea usturatoare din partea CNA

Serialul Nasul a mai avut un episod. A fost amenda de 40. 000 de lei pentru Nasul TV. CNA a sanctionat iar emisiunea lui Radu Moraru. de mentionat este ca e a sasea sanctiune in ultimele doua luni si jumatate, iar bilantul este unul record, de 95. 000 de lei. Amenda de 40. 000 de lei pentru Nasul .

Deputatul Catalin Radulescu a primit amenda 1500 de lei pentru ca nu purta masca

Deputatul PSD Catalin Radulescu a fost amendat de un politist cu suma de 1500 de lei.

Se dau cate 2.500 de lei pentru acesti romani angajati. Ce conditii trebuie sa indeplineasca firmele si cum se dau banii

Perioada aceasta din 2020 a dus lumea in cel mai mare experiment: munca de la distanta. Acum, Guvernul vrea sa ofere un ajutor pentru angajatii care muncesc de la distanta. Potrivit planului.

Guvernul Romaniei a aprobat 260 milioane de lei pentru finantarea PNDL

Guvernul Romaniei a aprobat, in sedinta de ieri, 22 iulie, o Hotarare privind alocarea sumei de 260 de milioane de lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2020, pentru finantarea Programului National de Dezvoltare Locala PNDL) - etapele I si II, anunta Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei MLPDA), printr-un comunicat de presa transmis redactiei.

ANPC: Doua cluburi din Mamaia au fost inchise in urma controalelor. Amenzi de zeci de mii de lei pentru nerespectarea regulilor (FOTO)

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a anuntat ca isi continua activitatea de de control la malul Marii Negre, prin Comandamentul Litoral, iar joi au fost verificati mai multi operatori.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )