Libnet.ro
UNICEF

00:07

Atentie, romani. Toti cei care stau la bloc trebuie sa stie asta. Amenzile ajung si la 10.000 de lei. Cum e posibil?

Playtech Playtech,
Atentie, romani. Toti cei care stau la bloc trebuie sa stie asta. Amenzile ajung si la 10.000 de lei. Cum e posibil?

Statul la bloc vine cu o multime de responsabilitati, chiar daca proprietarii nu-si dau seama. Exista insa lege. Iar amenzile sunt destul de mari, daca nu o respecti. Din 2018, avem o lege. continuă pe Playtech

Ludovic Orban: Ce ar fi fost daca impuneam ca toti cei care merg la plaja sa stea cu masca, sa intre in apa cu masca? Sunt niste limite

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi, in contextul unui nou record negativ de cazuri de Covid-19, ca cel mai mare risc de transmitere a virusului apare in spatii inchise. Seful Guvernului a mai precizat ca ar di.

Toti romanii care au cont bancar trebuie sa stie asta. S-a aflat acum ce se intampla de aproape 10 ani

Oamenii, in general, sunt destul de fideli bancilor la care au conturi. Asa e cazul si cu romanii. Dar cine a crescut, de fapt, in sistemul bancar in ultimii 10 ani? Stim acum cum stau.

Veste extraordinara pentru cei care primesc ajutoare sociale si somaj. Se dau bani in plus

Veste nemaipomenita pentru unii dintre romani! Ce trebuie sa ia la cunostinta cei care primesc ajutoare sociale si somaje? Ce sume se dau in plus acestora? Bani in plus pentru romanii care primesc ajutoare sociale si somaj Toate ajutoarele sociale cresc! Indicatorul social de referinta ar urma sa fie majorat de la 500 de lei .

COSTEL ALEXE: Noul Cod Silvic promoveaza o legislatie de temut pentru cei care sfideaza legile padurii

Noul Cod Silvic, aflat in dezbatere parlamentara, promoveaza o legislatie de temut pentru cei care sfideaza legile padurii si reprezinta un set complet de masuri pentru combatarea taierilor ilegale, a afirmat miercuri ministrul Mediului, Costel Alexe, conform Agerpres.

Marturisirea Andreei Esca i-a convins pe cei care nu cred in COVID-19?

Andreea Esca a povestit aseara calvarul prin care a trecut in ultima perioada, dupa ce ea, sotul si fiul ei au fost infectati cu COVID-19. Dar oare marturisirea ei emotionanta, incarcata cu detalii cutremuratoare, i-a convins si pe cei care nu cred in existenta coronavirusului? .

Vestea diminetii pentru toti cei cu masini pe motorina si benzina. Se va intampla la pompa dupa toate acestea

Pana sa ajungem la sosele pline cu masini electrice, cele pe benzina si motorina vor domina. Dar ce se intampla cu pretul? Dupa perioada de limitare a deplasarii, cei mai multi soferi.

Orban: Ce ar fi fost daca impuneam ca toti cei care merg la plaja sa stea cu masca, sa intre in apa cu masca? Sunt niste limite

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca cel mai mare risc de transmitere a virusului apare in spatii inchise si ca este dificila impunerea purtarii mastii peste tot in aer liber, in special in perioada verii. Seful Executivului s-a intrebat cum ar fi fost ca turistii care merg la plaja sau care intra in apa sa poarte obligatoriu masca si a precizat ca exista totusi niste limite.

Sunt vizati toti romanii care au cont bancar. Se intampla odata cu cea mai importanta decizie pentru ANAF

ANAF continua seria schimbarilor cu una care era atat asteptata, cat si temuta. Acum stim, in linii mari, ce vrea sa faca Administratia. Ce vrea ANAF acum e sa aiba acces la.

Alegeri locale 2020. Toti politicienii care si-au anuntat deja candidaturile pentru un scaun de primar in Bucuresti

Alegerile locale din 2020 inca se lasa asteptate, in conditiile in care pandemia de coronavirus a atras dupa sine restrictii specifice si tot felul de masuri extraordinare pentru a preveni si limita.

Amenda usturatoare, daca nu platesti taxa pod Fetesti. Detaliul pe care soferii nu trebuie sa-l scape din vedere

Sezonul estival este in toi, iar romanii iau cu asalt litoralul romanesc, chiar daca pandemia de coronavirus pare ca a revenit in forta. Pana sa ne temem de noul virus, care poate ne asteapta pe litoral, trebuie sa ne temem de taxa de pod de la Fetesti, deoarece amenda este una destul de mare. Cat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )