Libnet.ro
UNICEF

19:15

Marturisirea Andreei Esca i-a convins pe cei care nu cred in COVID-19?

ADPM ADPM,
Marturisirea Andreei Esca i-a convins pe cei care nu cred in COVID-19?

Andreea Esca a povestit aseara calvarul prin care a trecut in ultima perioada, dupa ce ea, sotul si fiul ei au fost infectati cu COVID-19. Dar oare marturisirea ei emotionanta, incarcata cu detalii cutremuratoare, i-a convins si pe cei care nu cred in existenta coronavirusului? . continuă pe ADPM

Alex Dima, mesaj pentru cei care nu cred in COVID-19: O sa murim cu zile. Ani la rand, inconstienta si nepasarea voastra au tinut tara asta la marginea civilizatiei

Jurnalistul PRO TV Alex Dima sare in apararea Andreei Esca, dupa ce stirista a confirmat ca s-a imbolnavit de COVID-19, si le-a transmis un mesaj celor care o acuza ca a fost platita sa spuna ca exista virusul.

Mesajul Andreei Esca pentru cei care nu cred in COVID-19: Virusul exista. Nu lasati garda jos. Sa avem incredere in medici si in Dumnezeu!

Intr-un interviu la Stirile ProTV, Andreea Esca 47 de ani) a confirmat ca atat ea, cat si sotul ei, Alexandre Eram 50 de ani), dar si unul dintre cei doi copii ai lor au avut COVID-19. Stirista le-a transmis si un mesaj romanilor, pe care i-a indemnat sa nu lase garda jos si sa poarte masti de protectie.

Alex Dima, mesaj dur pentru cetateni, in apararea Andreei Esca: Opriti-va! Ignoranta si nepasarea voastra o sa ne coste pe toti!

Unul dintre cei mai apreciati oameni de televiziune, Alex Dima, a transmis recent un mesaj de constientizare pentru toti romanii care pun la indoiala existenta noului coronavirus. Acesta voce a constiintei fiecaruia vine in urma interviului acordat de Andreea Esca, in care a povestit momentele chinuitoare marcate de temutul virus. Efectele fenomenului Andreea Esca in .

Sotul Andreei Esca, momente critice in spital: Asa arata iadul

Alexandre Eram, sotul Andreei Esca a trait clipe de groaza in spital. Ce spune aceasta despre calvarul prin care a trecut sotul ei. Sotul Andreei Esca, momente critice in spital: Asa arata iadul Stirista de la ProTV, in cadrul unui interviu acordat pentru postul de televiziune a vorbit despre starea de sanatate a familiei sale.

Victor Ciutacu ataca dupa interviul Andreei Esca. Ce a spus vedeta TV in urma cu putin timp

Victor Ciutacu a publicat un mesaj in stilul sau caracteristic pe Facebook, in care vorbeste despre interviul lacrimogen al Andreei Esca, jurnalista care a ales sa vorbeasca despre situatia foarte grea prin care a trecut in ultima perioada, cand familia sa a fost atinsa de COVID-19. Victor Ciutacu o ataca pe Andreea Esca, dupa ce .

CTP, reactie minunata dupa interviul Andreei Esca. Ce a putut sa spuna jurnalistul

Invitat in acesta seara la emisiunea Jurnalul de Seara jurnalistul, Cristian Tudor Popescu a comentat interviul dat de Andreea Esca. CTP, reactie minunata dupa interviul Andreei Esca. Ce a putut sa spuna jurnalistul in cadrul emisiunii gazetarul a vorbit despre cazul infectarii cu coronavirus al Andreei Esca. Acesta a numit-o amatoare in sensul profund al .

Ce se intampla acum cu sotul Andreei Esca. in ce stare se afla, dupa ce a ajuns la spital

In ce stare se afla acum sotul Andreei Esca? Partenerul cunoscutei prezentatoare de stiri a ajuns la spital. Starea de sanatate a sotului Andreei Esca Vestea ca Andreea Esca a fost depistata pozitiv cu coronavirus a socat o lume intreaga, mai ales dupa criticile intense si dure facute dupa ce s-a aflat ca multe vedete, .

Smiley, mesaj categoric dupa infectarea Andreei Esca. Ce dezvaluiri a facut

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scena Smiley s-a nascut pe data de 27 iulie 1983 la Pitesti in judetul Arges. Acesta si-a inceput cariera in anul 2001 alaturi de CRBL in trupa Simplu. Smiley, mesaj categoric dupa infectarea Andreei Esca. Ce dezvaluiri a facut in urma declaratiei facute de Andreea Esca, acesta a .

Dana Budeanu, reactie violenta dupa interviul Andreei Esca. Ce mesaj vulgar al designerului

Dana Budeanu a avut o reactie violenta dupa ce a Andreea Esca a acordat un interviu lamuritor despre suferinta sa si a familiei sale provocata de temutul coronavirus. Dana Budeanu, reactie violenta dupa interviul Andreei Esca. Ce mesaj vulgar a lansat designerul Andreea Esca a acordat, luni, primul interviu, dupa ce a fost infectata cu .

Mihai Gadea, reactie dura dupa interviul Andreei Esca. De ce a criticat-o pe colega de breasla

Mihai Gadea este mai sincer decat niciodata si o critica pe colega sa. Ce spune prezentatorul de televiziune dupa interviul mult asteptat al Andreei Esca despre infectarea sa si a familiei cu coronavirus? Mihai Gadea, critica neasteptata catre Andreea Esca Andreea Esca a ajuns acasa, se simte mai bine, iar dupa ce s-a linistit a .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )