Libnet.ro
UNICEF

00:06

Apple va oferi o optiune de cumparare universala pentru aplicatiile din AppStore

Adevărul Adevărul,
Apple va oferi o optiune de cumparare universala pentru aplicatiile din AppStore

Asta inseamna ca, pentru prima oara, utilizatorii dispozitivelor Apple vor putea folosi aceeasi aplicatie pe tableta, smartphone sau Mac, cu o singura achizitie. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea, masuri pentru deszapezirea din Capitala: Marile bulevarde sunt degajate de stratul de zapada. Sunt probleme pe arterele secundare

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre masurile luate pentru deszapezirea marilor bulevarde din Bucuresti. Firea a mai spus ca activitatile pentru curatarea trotuarelor si a liniilor de tramvai sunt in desfasurare.

Amenda de 10.000 de lei pentru firma din Ditrau care a angajat doi srilankezi

Inspectoratul Teritorial de Munca ITM) Harghita a efectuat un control la firma din Ditrau care a angajat doi srilankezi, iar la final inspectorii au amendat societatea cu 10. 000 de lei.

Interdictii pentru Romania, din partea Comisiei Europene

Comisia Europeana a adoptat luni doua decizii care interzic Lituaniei si Romaniei sa acorde autorizatii de urgenta nejustificate pentru pesticide care contin trei tipuri de neonicotinoide imidacloprid, clotianidin si tiametoxam), informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

VESTE BOMBA PENTRU PENSIONARII din ROMANIA! S-A TERMINAT! Este ULTIMUL an in care mai pot face ASTA!

Atentie, romani! in acest an, angajatii din Romania vor putea iesi mai devreme la pensie, dar doar daca indeplinesc cateva conditii! SCANDAL MONSTRU! FLORIN SALAM, BATAIE CA-N FILME CU NEVASTA, iN FATA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )