Libnet.ro
UNICEF

21:30

Interdictii pentru Romania, din partea Comisiei Europene

Antena3 Antena3,
Interdictii pentru Romania, din partea Comisiei Europene

Comisia Europeana a adoptat luni doua decizii care interzic Lituaniei si Romaniei sa acorde autorizatii de urgenta nejustificate pentru pesticide care contin trei tipuri de neonicotinoide imidacloprid, clotianidin si tiametoxam), informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar. continuă pe Antena3

CNE cere sprijinul Parlamentului si Comisiei Europene pentru rezolvarea problemei transportului pentru elevi

Consiliul National al Elevilor CNE) cere sprijinul, prin scrisori deschise, grupurilor parlamentare din Parlamentul European si Comisiei Europene pentru rezolvarea problemei transportului pentru elevi, prin respingerea OUG 2019 in Parlamentul national.

Plan halucinant pentru Romania? Dezvaluiri-bomba despre privatizarile pregatite de PNL

Andreea Sava a prezentat, in exclusivitate, sambata, la Descoperiti, dezvaluiri-bomba despre planul pe care l-ar pune la cale, de fapt, PNL si Klaus Iohannis pentru Romania: privatizari pe toata linia, cu o miza financiara uriasa pentru artizanii acestui plan, dar cu un cost enorm pentru romani.

Kievul sustine ca a primit asigurari din partea lui Pompeo: SUA vor sprijini Ucraina total in fata agresiunii Rusiei

Secretarul de stat SUA, Mike Pompeo, a asigurat Ucraina de tot sprijinul american pentru stoparea agresiunii Rusiei, a transmis vineri guvernul de la Kiev, dupa intalnirea dintre Pompeo si ministrul de externe ucrainean Vadim Pristaiko.

VESTE BOMBA PENTRU PENSIONARII din ROMANIA! S-A TERMINAT! Este ULTIMUL an in care mai pot face ASTA!

Atentie, romani! in acest an, angajatii din Romania vor putea iesi mai devreme la pensie, dar doar daca indeplinesc cateva conditii! SCANDAL MONSTRU! FLORIN SALAM, BATAIE CA-N FILME CU NEVASTA, iN FATA.

Violeta Alexandru, despre liftiera de la minister: Contractul cu firma expirase Pentru mine si pentru angajatii din minister nu e necesar ca cineva sa fie angajat ca sa apese pe buton

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a venit cu precizari legate de liftiera de la minister, aratand ca, odata expirat contractul cu firma la care aceasta era salariata, nu a mai vrut prelungirea lui, deoarece nu este necesar ca cineva sa fie angajat pentru a apasa pe buton.

Guvernul britanic al lui Boris Johnson doreste controale vamale depline pentru bunurile din UE (presa)

Premierul britanic Boris Johnson se pregateste sa introduca controale vamale si la frontiera depline pentru toate bunurile din UE care intra in Regatul Unit dupa Brexit, intr-o tentativa de a pune presiune pe blocul comunitar in negocierile comerciale, relateaza ziarul The Daily Telegraph, preluat de Reuters si Press Association, scrie Agerpres.

La Londra se doresc controale vamale depline pentru bunurile din UE

Premierul britanic se pregateste sa introduca controale vamale si la frontiera depline pentru toate .

Astazi are loc Brexitul. Ce urmeaza pentru romanii din Regatul Unit si pentru relatia Bruxelles-Londra (FOTO, VIDEO)

Vineri, la ora 24:00 ora Romaniei) se va produce Brexitul, marcand primul moment in care un stat-membru iese din organizatie. Ulterior producerii Brexitului se va intra intr-o asa-numita perioada de tranzitie,.

La miezul noptii are loc Brexitul. Ce urmeaza pentru romanii din Regatul Unit si pentru relatia Bruxelles-Londra (FOTO, VIDEO)

Vineri, la ora 24:00 ora Romaniei) se va produce Brexitul, marcand primul moment in care un stat-membru iese din organizatie. Ulterior producerii Brexitului se va intra intr-o asa-numita perioada de tranzitie,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )