Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cel mai bun telefon cu Android: totul despre Google Pixel 5, inaintea lansarii oficiale

Playtech Playtech,
Cel mai bun telefon cu Android: totul despre Google Pixel 5, inaintea lansarii oficiale

Telefoanele Google nu sunt la fel de populare precum cele de la Samsung, Apple sau Huawei, dar daca esti un fan al sistemului de operare Android, nu trebuie sa te uiti in alta parte. Oficialii. continuă pe Playtech

Cel mai scump telefon se vinde si in Romania. Costa cat o masina

Recent, gigantul Samsung si-a lansatflag-ship-ul noii generatii de telefoane smart. Datorita multor imbunatatiri, Galaxy Z Fold 2 este cel mai bun telefon pliabil de pana acum si un centru de productivitate. Cel mai scump telefon, Galaxy Z Fold 2, se vinde si in Romania Galaxy Z Fold 2 este considerat mai bun decat Fold-ul original.

Compot, cel mai bun desert pentru la iarna. Cum il faci din diverse fructe

Gospodinele care se pregatesc pentru toate bunatatile ce le vor gusta peste iarna trebuie sa stie aceasta reteta! Cum sa faci cel mai bun compot? Iata tot ce trebuie sa stii! Cantitati, pasii de pregatire si micile secrete ale bucatareselor. Cum sa faci cel mai bun compot? Este perioada in care cele mai multe dintre .

ViDEO Ar putea fi cel mai ciudat telefon al anului: la ce ajuta doua ecrane, in pozitia asta

In ultimii ani, producatorii de mobile au fost un pic mai aventurosi cand vine vorba de designul smartphone-urilor, prin adoptia panourilor flexibile. LG se pare insa ca are alta.

Daca aceasta tehnica functioneaza, un robot ar putea fi cel mai bun caraus

Robotii umanoizi ar putea ajuta in curand oamenii sa indeplineasca o mare varietate de sarcini. Multe dintre sarcinile pe care acesti roboti sunt proiectate sa le indeplineasca implica.

Are 57 de selectii la nationala si a fost ales de doua ori cel mai bun fotbalist roman, dar livreaza mancare prin Uber Eats

Fostul capitan al nationalei de fotbal a Romaniei, ajuns acum la varsta de 70 de ani,a vorbit despre viata pe care o duce peste ocean.

FOTO Festivalul international de film de dans - BIDFF - si-a desemnat castigatorii. Care este cel mai bun film romanesc

Scurtmetrajul Navigation, regizat de Marlene Millar, in coregrafia lui Sandy Silva, a fost desemnat marele castigator al celei de-a sasea editii a Bucharest International Dance Film Festival, care s-a incheiat duminica.

Medicul Alexandru Rafila, despre modul in care vor vota persoanele infectate cu COVID-19: Mi se pare cel mai sigur

Alegerile parlamentare se apropie cu pasi repezi, astfel ca autoritatile au inceput sa gandeasca solutii pentru ca toata lumea sa aiba posibilitatea sa voteze, fara a-i fi ingradit acest drept. Una dintre problemele discutate de oficiali este cea a persoanelor infectate cu COVID-19, pentru care este necesar un regim special de votare. Alexandru Rafila, despre .

Ion Tiriac, declaratie-surpriza despre un roman celebru: E cel mai inteligent om din lume si n-a muncit o zi in viata lui

Pe Ion Tiriac si Ilie Nastase ii leaga o prietenie intinsa pe un numar foarte mare de ani. Recent, Tiriac a facut o declaratie foarte interesanta despre Ilie Nastase spunand ca fostul mare campion este cel mai inteligent om din lume si nu a muncit o zi in viata sa.

Dacia, in cel mai prost moment din istorie. Anuntul zilei venit din Germania

Dacia este un succes urias in Europa pentru parintii Renault Group, deoarece isi indeplineste filosofia raport calitate-pret. Costul obtinerii conformitatii cu emisiile ar putea reprezenta o amenintare pentru profiturile si vanzarile marcii low-cost. Dacia, in cel mai prost moment din istorie Philippe Buros, presedintele regiunii Renault a Europei, a vorbit despre modul in care Dacia .

Cel mai nociv aliment pe care il gasim in toate magazinele. Nu stiam cat de mult rau ne face

Substantele chimice potential daunatoare care au fost interzise acum un deceniu pot fi prezente in concentratii mari in masa preferata, vorbim aici despre amestecuri pastelor cu branza din comert. Cel mai nociv aliment pe care il gasim in toate magazinele Substantele chimice, numite ftalati, pot perturba hormonii masculini precum testosteronul si au fost corelate cu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,272 seconds )