Libnet.ro
UNICEF

14:45

Dacia, in cel mai prost moment din istorie. Anuntul zilei venit din Germania

Playtech Playtech,
Dacia, in cel mai prost moment din istorie. Anuntul zilei venit din Germania

Dacia este un succes urias in Europa pentru parintii Renault Group, deoarece isi indeplineste filosofia raport calitate-pret. Costul obtinerii conformitatii cu emisiile ar putea reprezenta o amenintare pentru profiturile si vanzarile marcii low-cost. Dacia, in cel mai prost moment din istorie Philippe Buros, presedintele regiunii Renault a Europei, a vorbit despre modul in care Dacia . continuă pe Playtech

Cel mai mare accident din istorie. Este ireal cate masini au fost implicate

Cel mai amplu accident din istorie a avut loc in America de Sud, in urma cu cativa ani. Astfel, pe o autostrada s-au ciocnit peste 300 de vehicule. Cel mai mare accident din istorie Acest mare accident in care au fost implicate cele mai multe automobile a avut loc la data de 15 septembrie 2011 .

Andreea Marin, cel mai penibil moment in direct la TV. Ce s-a intamplat cu vedeta

Andreea Marin n-ar fi vrut sa se puna in postura asta in fata fanilor. Ce s-a intamplat cu vedeta si cum si-a facut debutul in categoria persoanelor publice care au avut parte de momente deloc fericite in direct la TV? Andreea Marin, moment penibil in direct Andreea Marin a oferit detalii nestiute despre un moment .

Italia a anuntat vineri peste 1.700 de cazuri de contaminare, cel mai mare numar din luna mai

Autoritatile sanitare italiene au anuntat, vineri, 1. 733 de noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus pentru 24 de ore. Italia nu mai anuntase un numar atat de ridicat de infectii de la inceputul lunii mai.

Cel mai singuratic elefant din lume, salvat dupa 35 de ani

Un elefant care a devenit un simbol pentru activistii pentru drepturile animalelor din toata lumea va putea sa plece din gradina zoologica din Pakistan unde se afla si va fi transferat intr-un loc cu conditii mai bune de trai, scrie Guardian.

Cum a fost salvat cel mai singuratic elefant din lume din conditiile grele in care era tinut la gradina zoologica

Un elefant care traieste singur si in conditii greu de imaginat la o gradina zoologica din Pakistan va primi sansa unei vieti mai bune, dupa cum a anuntat un grup ce se ocupa de bunastare a animalelor.

Fosta sotie a lui Jeff Bezos a devenit cea mai bogata femeie din lume. Avere colosala pentru MacKenzie Scott

Cea mai bogata femeie din lume este MacKenzie Scott, fosta sotie a lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon, cel mai bogat om din lume. MacKenzie Scott are o avere de 67,4 miliarde de dolari. Astfel, a depasit-o pe.

Ce a facut acum El Chapo, cel mai mare traficant de droguri din lume. Anuntul care poate sa schimbe tot

Ce a facut unul din traficantii care vor intra in istorie? Anuntul facut despre El Chapo in urma cu putin timp a uimit o lume intreaga. Ce a facut El Chapo? Anuntul facut de avocati Celebrul narcotraficant mexican a facut recurs in cursul zilei de vineri impotriva sentintei de condamnare pe viata primita anul trecut .

Cea mai rara Dacia din istorie. Cat de putine masini a facut producatorul din Pitesti

Brandul Dacia este unbun national,daca e sa luam in calcul popularitatea si numarul mare de automobile ce circulau pe drumurile patriei, in vremea regimului de trista amintire. Ambitia lui Nicolae Ceausescu de a avea o masina romaneasca a devenit realitate in anii 60, Cea mai rara Dacia din istorie in 1966 a fost semnat un .

Gheata din Marea Bering a ajuns la cea mai mica intindere din ultimii 5.500 de ani

Intinderea ghetii din timpul iernii in Marea Bering a atins cel mai scazut nivel din ultimele cinci milenii, dupa ce 2018 si 2019 au fost printre cei mai calzi ani din istorie, arata un studiu. Cercetatorii au ajuns la aceste concluzii dupa ce au analizat ramasite vegetale din turbarii. Marea Bering este uriasa, avand 2 milioane kmp, adica de noua ori mai mult decat Romania si de aproape cinci ori mai mult decat Marea Neagra.

CORONAVIRUS |Peste 1.700 de cazuri in ultimele 24 de ore in Italia, cel mai mare numar raportat din luna mai

Autoritatile din Italia au anuntat, vineri, 1. 733 de noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore, cel mai ridicat numar de infectii de la inceputul lunii mai. Italia: cel mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )