Libnet.ro
UNICEF

06:45

Performanta iPhone 11 lasa concurenta in lacrimi si e motivul pentru care costa atat

Playtech Playtech,
Performanta iPhone 11 lasa concurenta in lacrimi si e motivul pentru care costa atat

IPhone 11 si iPhone 11 Pro au fost anuntate oficial. Ca de fiecare data, Apple n-a oferit chiar toate detaliile. Dar, din fericire, in mai putin de-o saptamana le-am aflat. Astfel, acum. continuă pe Playtech

Pretul iPhone 11 in Romania la primul magazin care il pune la precomanda

Precomenzile pentru iPhone 11 au fost anuntate, initial, de Orange. Dar fara pret. A urmat Vodafone, tot fara pret. Un magazin il promite insa la precomanda si are un pret pentru iPhone.

Telefoane bune care costa in total mai putin decat cel mai scump iPhone 11

IPhone 11 Pro si Pro Max au preturi imense. Dar ce ai putea cumpara in loc de cel mai scump iPhone 11? Asta am cautat si, ei bine, sunt cateva modele onorabile. Deocamdata, Orange a anuntat.

Apple a ascuns un mesaj secret in videoclipul de pe YouTube in care prezinta lansarea generatiei iPhone 11

La scurt timp dupa ce Apple a lansat noua sa generatie de smartphone-uri iPhone 11 si iPhone 11 Pro compania a postat pe YouTube un videoclip in care prezinta in putin peste 2 minute tot ce s-a intamplat la eveniment. Printre imagini, compania a strecurat si un mesaj sercret codat in sistem binar.

iPhone 11 Pro face din noapte zi si nici macar nu e la putere maxima

Ce-i drept, Google a schimbat jocul fotografiei de noapte cu Pixel 3. Dar Apple sustine ca poate recupera, iar iPhone 11 Pro demonstreaza asta. Compania promite insa o tehnologie si mai buna.

iPhone 11 a ajuns in Romania! Cat costa noile telefoane Apple

Apple a lansat in urma cu cateva zile cele trei modele de telefoane din seria iPhone 11 iar precomenzile pot incepe, in Romania, de joi, 13 septembrie.

Motivul pentru care arde padurea Amazoniana. CNN a lansat aceasta ipoteza ingrijoratoare

In timp ce focurile salbatice care prabusesc padurea Amazoniana pot constitui o criza internationala, acestea nu sunt chiar accidentale. Marea majoritate a incendiilor au fost declansate de exploatari si crescatori pentru a curata terenurile pentru vite. Practica este in crestere incurajata de Jair Bolsonaro, presedintele populist pro-buisiness al Braziliei, care este sustinut de asa numitul .

iPhone 11 Pro apare in primul test de performanta. Dezamageste cu memoria RAM

Pentru multi utilizatori hardcore, testele de performanta sunt importante. iPhone face insa nota discordanta in fiecare an: hardware mai slab, cel putin teoretic, dar rezultate mai bune.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )