Libnet.ro
UNICEF

18:45

Telefoane bune care costa in total mai putin decat cel mai scump iPhone 11

Playtech Playtech,
Telefoane bune care costa in total mai putin decat cel mai scump iPhone 11

IPhone 11 Pro si Pro Max au preturi imense. Dar ce ai putea cumpara in loc de cel mai scump iPhone 11? Asta am cautat si, ei bine, sunt cateva modele onorabile. Deocamdata, Orange a anuntat. continuă pe Playtech

Atacurile de phishing care vizeaza utilizatorii de Mac si iOS au crescut cu 9%, ajungand la 1,6 milioane in mai putin de un an

Numarul de atacuri de phishing care ii vizeaza pe utilizatorii de computere Mac si dispozitive mobile iOS, precum si de servicii web asociate pentru a-i atrage in scheme frauduloase a ajuns la 1,6 milioane in prima jumatate a anului 2019. Aceasta cifra este cu aproximativ 9% mai mare decat atacurile de pe parcursul intregului an 2018.

Problema tuturor utilizatorilor de telefoane mobile care folosesc aceste cartele. Tot mai multi romani se vor lovi de legea controversata

O noua lege impune niste lucruri care i-a socat pe toti utilizatorii de anumite cartele telefonice. Ordonanta a fost deja atacata la Curtea Constitutionala a Romaniei. Despre ce cartele este vorba mai exact si cum ii afecteaza pe detinatorii lor? Iata ce arata cumunicatul oficial! Lege controversata! Sunt vizati utilizatorii de anumite cartele telefonice Avocatul .

Raluca Badulescu, mesaj pentru Catalin Botezatu. Te iubesc mai mult decat pot spune cuvintele!

Raluca Badulescu si Catalin Botezatu sunt, pe langa colegi la masa juriului la Bravo, ai Stil, niste prieteni foarte buni. Ultimul episod care a vizat starea de sanatate precara a lui Catalin Botezatu a alarmat-o pe vedeta si a facut-o sa-i transmita inca o data parerea pe care o are despre acesta, facandu-i si o .

Declaratie surprinzatoare! Tariceanu crede ca Mircea Diaconu are sanse mai mari decat ar fi avut el la prezidentiale

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca Mircea Diaconu are sanse mai mari decat ar fi avut el la alegerile prezidentiale, pentru ca din postura de candidat independent se adreseaza intregului.

Ramniceanul Pavel Zaganescu, eroul pompierilor. A condus batalia din Dealul Spirii, care a durat mai putin de 3 ore

Ziua pompierilor este marcata in fiecare an la 13 septembrie. Este data la care, in anul 1848, a avut loc Batalia din Dealul Spirii, o lupta eroica purtata de pompierii militari, condusi de locotenentul Pavel Zaganescu, impotriva trupelor otomane, pentru apararea Revolutiei de la 1848.

Sport Report: FC Liverpool este campioana Europei si la incasarile din televizare; retrogradatele din Premier League au castigat mai mult decat Bayern si Juventus

Noile date arata ca Liverpool a incasat mai multi bani de la televiziuni decat celelalte cluburi din Premier League. Iar trupa lui Jurgen Klopp a castigat mai mult si decat ceilalti mari rivali din Europa. Ispravile lor le-au adus un total de 152 de milioane de lire sterline din drepturile de televizare, Liverpool fiind unul din cele doua cluburi care au depasit bariera de 150 de milioane de lire in Europa, cealalta fiind Manchester City care le-a suflat titlul in Premier League la un punct diferenta) cu 151 de milioane.

IN BUCURESTI: Costurile de inchiriere ale autovehiculelor, mai mici decat in ECE

Costurile de inchiriere ale autovehiculelor sunt mai mici in Bucuresti decat cele din marile orase din Europa Centrala si de Est, potrivit unei analize realizate de Biroul asiguratorilor auto din Romania - BAAR.

De ce Tesla in Romania e mai scumpa decat crezi. Preturi, asteptari si deziluzii

Tesla si Elon Musk au reusit sa faca pentru electromobilitate, in doar zece ani, tot ce n-a reusit o industrie auto intreaga in 100 de ani: sa aduca masina electrica la nivel de produs de masa despre care oamenii sa vorbeasca cu entuziasm. Numele tarii noastre in vecinatatea numelui Tesla a inceput sa fie pronuntat tot mai frecvent, de la mult-asteptata deschidere a unor statii de incarcare tip Supercharger in Romania, pana la deschiderea oficiala a comenzilor din tara noastra si pana la mesaje pe Twitter intre Elon Musk, fondatorul Tesla Motors, si Dragos Stanca, cunoscut antreprenor roman. inainte de orice, e necesara un pic de lumina asupra preturilor, a asteptarilor si a deziluziilor generate de asteptarile nerealiste ale clientilor.

Digi tine in viata Huawei in Romania: telefonul pe care nu-l mai are nimeni

Grupul Digi |RCS-RDS simte ca are un avantaj pe 5G. Asa ca foloseste parteneriatul cu Huawei in interesul sau si are in oferta cel mai tare telefon pe 5G disponibil acum in Romania.

HOROSCOP. Femeile din zodiac care ofera cea mai frumoasa iubire

Sunt femei care dau totul plus un infinit cand vine vorba de iubire. in relatiile sentimentele, ele isi pun sufletul pe tava si se dedica in intregime partenerului de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )