Libnet.ro
UNICEF

08:15

Finala Cupei Mondiale 2014, disputata de Germania si Argentina, a inregistrat noi recorduri de mesaje pe Facebook si Twitter

B1 B1,
Finala Cupei Mondiale 2014, disputata de Germania si Argentina, a inregistrat noi recorduri de mesaje pe Facebook si Twitter

Finala Cupei Mondiale 2014, disputata duminica seara de Germania si Argentina, a inregistrat noi recorduri pe retelele de socializare Facebook si Twitter. Pe Facebook, 88 de milioane de utilizatori au. continuă pe B1

Care sunt cele mai populare cautari pe Google dupa finala Cupei Mondiale 2014

Google a publicat trendurile online dupa finala Cupei Mondiale 2014 in Germania a invins Argentina cu 1-0. Potrivit datelor motorului de cautare, Germania primeste 66% din atentia internautilor.

LIVE TEXT Germania - Argentina, ora 22.00. Finala Cupei Mondiale din Brazilia 2014

Nationalele Germaniei si a Argentinei se intalnesc, duminica, de la ora 22. 00, pe stadionul Maracana, din Rio de Janeiro, in finala Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia. Titlul cu numarul 20 al Mondialului de fotbal este disputat intre doua nationale care s-au mai intalnit in ultimul act al competitiei de doua ori.

Papa Francisc nu a urmarit finala Cupei Mondiale pentru o chestiune de neutraluitate

Papa Francisc nu a urmarit partida dintre Germania si Argentina din finala Cupei Mondiale pentru o chestiune de neutraluitate, sustine Vaticanul.

Putin se intalneste cu Angela Merkel duminica, in Brazilia, la finala Cupei Mondiale de Fotbal

Presedintele rus Vladimir Putin va discuta astazi cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, la Rio de Janeiro, unde Merkel se afla pentru a urmari finala Cupei Mondiale de Fotbal, care se joaca peste cateva ore intre Germania si Argentina. Desi initial s-a vorbit si despre o a doua intalnire intre Putin si Petro Porosenko, noul presedinte al Ucrainei, liderul de la Kiev a anuntat duminica dimineata ca nu va calatori in Brazilia.

Italianul Nicola Rizzoli va arbitra finala Cupei Mondiale din Brazilia

Italianul Nicola Rizzoli va arbitra finala Cupei Mondiale din Brazilia, care va disputa duminica, de la ora 22, pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro, intre Germania si Argentina. Arbitrul de 42 de ani este.

Cu ce echipa tine Papa la finala Cupei Mondiale de Fotbal

Papa Francisc, de origine argentiniana si cunoscut ca suporter de fotbal, si papa emerit Benedict al XVI-lea, de origine germana, vor sa castige echipa mai buna in meciul dintre Gemania si Argentina din finala Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia, care va avea loc duminica.

CM 2014. Primele declaratii dupa finala Cupei Mondiale castigate de Germania

Finalul partidei din ultimul act al Cupei Mondiale a adus pentru o parte din jucatori bucurie, in timp ce pentru altii o mare tristete, vizibila prin lacrimile lor. Declaratiile fotbalistilor si antrenorilor participanti la evenimentul sportiv de la Rio de Janeiro au fost in ton cu starea lor de spirit.

Finala Cupei Mondiale, urmarita de 3,4 milioane de romani. Audienta in Germania, de zece ori mai mare

Victoria Germaniei in fata Argentinei in finala Cupei Mondiale a fost, la TVR, cel mai urmarit meci din cadrul competitiei gazduite de Brazilia: duminica seara, partida a fost urmarita, in medie, de 3,4 milioane de romani, dintre care circa 2 milioane au fost telespectatori din mediu urban, potrivit unui anunt al Televiziunii publice. In Germania, audienta a fost de zece ori mai mare, postul ARD inregistrand un record istoric.

Papa Francisc nu a urmarit finala Cupei Mondiale pentru a fi neutru

Suveranul Pontif, de nationalitate argentiniana, nu a urmarit partida dintre Germania siArgentina din finala Cupei Mondiale pentru o chestiune de neutraluitate, sustine Vaticanul. Papa a fost atent la.

Alejandro Sabella va pleca de la nationala Argentinei dupa finala Cupei Mondiale

Selectionerul Argentinei, Alejandro Sabella, va parasi acest post dupa finala Cupei Mondiale, de duminica, de pe Maracana, cu Germania, informeaza AFP, citandu-l pe impresarul tehnicianului.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )