Libnet.ro
UNICEF

11:45

Putin se intalneste cu Angela Merkel duminica, in Brazilia, la finala Cupei Mondiale de Fotbal

Adevărul Adevărul,
Putin se intalneste cu Angela Merkel duminica, in Brazilia, la finala Cupei Mondiale de Fotbal

Presedintele rus Vladimir Putin va discuta astazi cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, la Rio de Janeiro, unde Merkel se afla pentru a urmari finala Cupei Mondiale de Fotbal, care se joaca peste cateva ore intre Germania si Argentina. Desi initial s-a vorbit si despre o a doua intalnire intre Putin si Petro Porosenko, noul presedinte al Ucrainei, liderul de la Kiev a anuntat duminica dimineata ca nu va calatori in Brazilia. continuă pe Adevărul

Vladimir Putin si Angela Merkel urmeaza sa se intalneasca la finala Cupei Mondiale

Presdintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel urmeaza sa se intalneasca duminica, la Rio de Janeiro, unde se va disputa finala Cupei Mondiale, potrivit unui consilier al Kremlinului.

VIDEO Vladimir Putin si Angela Merkel urmeaza sa se intalneasca la finala Cupei Mondiale

Presdintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel urmeaza sa se intalneasca duminica, la Rio de Janeiro, unde se va disputa finala Cupei Mondiale, potrivit unui consilier al Kremlinului.

Vladimir Putin si Angela Merkel se vor intalni in Brazilia, la finala Cupei Mondiale

Presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel urmeaza sa se intalneasca duminica, in Brazilia, cu ocazia finalei Campionatului Mondial de fotbal, a anuntat joi Iuri Usakov, consilierul.

Petro Porosenko va asista la finala Cupei Mondiale de pe stadionul Maracana

Presedintele ucrainean Petro Porosenko va asista duminica la finala Cupei Mondiale care va avea loc pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro, unde va fi prezent si omologul sau rus Vladimir Putin, a anuntat.

LIVE TEXT Germania - Argentina, ora 22.00. Finala Cupei Mondiale din Brazilia 2014

Nationalele Germaniei si a Argentinei se intalnesc, duminica, de la ora 22. 00, pe stadionul Maracana, din Rio de Janeiro, in finala Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia. Titlul cu numarul 20 al Mondialului de fotbal este disputat intre doua nationale care s-au mai intalnit in ultimul act al competitiei de doua ori.

Italianul Nicola Rizzoli va arbitra finala Cupei Mondiale din Brazilia

Italianul Nicola Rizzoli va arbitra finala Cupei Mondiale din Brazilia, care va disputa duminica, de la ora 22, pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro, intre Germania si Argentina. Arbitrul de 42 de ani este.

Brazilia: Cea mai ampla operatiune de securitate din istorie pentru finala Cupei Mondiale

Autoritatile braziliene au anuntat recent ca vor dispune cea mai ampla operatiune de securitate din istorie pentru finala Cupei Mondiale, programata duminica, relateaza BBC.

Angela Merkel si Vladimir Putin considera ca situatia din Ucraina tinde sa se deterioreze

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele rus Vladimir Putin au convenit, duminica, asupra faptului ca situatia din Ucraina, unde Kievul isi continua ofensiva impotriva separatistilor prorusi din est, tinde sa se deterioreze, a anuntat purtatorul de cuvant al Kremlinului.

Cu ce echipa tine Papa la finala Cupei Mondiale de Fotbal

Papa Francisc, de origine argentiniana si cunoscut ca suporter de fotbal, si papa emerit Benedict al XVI-lea, de origine germana, vor sa castige echipa mai buna in meciul dintre Gemania si Argentina din finala Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia, care va avea loc duminica.

Argentina invinge Olanda la penaltyuri si se califica in finala Cupei Mondiale dupa 24 de ani

Argentina va juca finala Cupei Mondiale pentru prima oara din 1990. La fel ca in urma cu 24 de ani, adversara sud-americanilor din ultimul act va fi Germania, care a eliminat Brazilia. in cea de-a doua semifinala,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )