Libnet.ro
UNICEF

07:15

Alerta meteo in Romania. Atentie, vin ninsorile in tara din aceasta noapte

Playtech Playtech,
Alerta meteo in Romania. Atentie, vin ninsorile in tara din aceasta noapte

Pentru aceasta seara si noapte Administratia Nationala de Meteorologie anunta scaderea temperaturilor, iar pentru ziua de maine vreme rece. in aceasta dupa-masa ANM a emis si o avertizare meteo de Cod Galben pentru anumite zone din tara. Meteo, Cod Galben de ninsori incepand din aceasta seara si pana maine seara, Administratia Nationala de Meteorologie a . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, la intalnirea cu oamenii de afaceri francezi: Romania este singura tara din UE care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit marti cu reprezentantii mediului francez de afaceri, membri ai celei mai mari organizatii patronale franceze - MEDEF Mouvement des Entreprises de France). intalnirea a avut loc in contextul vizitei oficiale in Franta. Romania este singura tara din Uniunea Europeana care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020, a spus Orban.

Coronavirus in lume: Numarul de cazuri s-a triplat in Polonia in mai putin de o luna India a devenit a doua tara din lume care trece de 8 milioane de cazuri

Europa se lupta cu al doilea val al pandemiei de coronavirus, Franta si Germania anuntand ieri ca intra din nou in carantina, intr-o forma sau alta. India a devenit a doua tara din lume care depaseste pragul de 8 milioane de cazuri, iar expertii britanici avertizeaza ca Anglia ar putea ajunge la 200. 000 de imbolnaviri pe zi, in perioada urmatoare. Potrivit worldometers. info, in prezent sunt 44. 655 de cazuri la nivel global, din care 1. 410 decese si 32. 108 de pacienti vindecati. 05 Franta raporteaza din nou aproape 50. 000 de noi cazuri Covid 20:41 Dr. Fauci critica raspunsul SUA in fata pandemiei: Oamenii au fost ridiculizati pentru ca purtau masti 20:30 Suedia: Record de infectari, recomandarile de limitare a contactelor extinse la noi regiuni 18. 06 Parlamentul spaniol a prelungit starea de urgenta pana in luna mai 17. 10 Cercetatorii au identificat o mutatie a coronavirusului provenita din Spania care s-a extins in restul Europei.

Nicio tara din UE nu l-ar realege pe Trump. Polonia, singura in care ar avea totusi sanse -Sondaj

Daca presedintele Statelor Unite, Donald Trump, ar incerca sa fie reales intr-o tara din Uniunea Europeana, nu ar avea aproape nicio sansa, arata un sondaj publicat miercuri de cercetatori din Germania, scrie Agerpres.

Vremea in intervalul 26 octombrie 08 noiembrie 2020. Un val de frig revine in Romania. Unde sunt asteptate cele mai mici temperaturi si cand vin ninsorile

In urmatoarele zile, vreme se va incalzi usor, in cea mai mare parte a teritoriuluiu. Spre finalul saptamanii insa, un val de aer rece loveste Romania, iar mercurul din termometre va scadea semnificativ, iz.

Alerta meteo: Cod galben de ceata in 7 judete

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis cod galben de ceata pentru sapte judete din Romania. Mai exact, se va semnala local ceata care va determina scaderea vizibilitatii sub.

Meteo. Vine inghetul in prima saptamana din noiembrie. Temperaturile incep sa scada grav

Meteorologii au anuntat ca vine inghetul inca din prima saptamana a lui noiembrie, moment in care temperaturile vor scadea grav in tara noastra. in zilele urmatoare, temperaturile vor fi ridicate pentru aceasta data si vor trece chiar si de 20 de grade Celsius. Vremea schimba foaia. Cate zile de caldura mai avem in Romania. De .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )