Libnet.ro
UNICEF

08:00

Curs valutar BNR, marti, 24 decembrie: Cotatiile principalelor valute internationale

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR, marti, 24 decembrie: Cotatiile principalelor valute internationale

Banca Nationala a Romaniei BNR) emite un nou curs valutar, marti, 24 decembrie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = in luna octombrie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7538 lei minim de 4,7472 si . continuă pe Playtech

Prognoza meteo, marti, 24 decembrie 2019. Ploi, ninsori si cod galben, inainte de Craciun. Ce anunta ANM

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru azi, 24 decembrie. Potrivit ANM, astazi vom avea parte de ploi, ninsori si intensificari ale vantului in Romania. Prognoza meteo, marti, 24 decembrie 2019 Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat faptul ca, astazi, 24 decembrie, temporar vor fi precipitatii in .

HOROSCOP DRAGOSTE 24 DECEMBRIE. Gemenii au o zi perfecta pentru clarificari, Balantele au o relatie infloritoare

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 24 DECEMBRIE 2019. Soarele este in trigon, aspect astral favorabil, cu rebelul si imprevizibilul Uranus aflat in Taur pana in 2026, facand acest ajun de Craciun sa fie chiar eliberator! .

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 24 decembrie. Taurii sunt plini de speranta, Fecioarele isi cauta limitele

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 24 DECEMBRIE 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP 24 DECEMBRIE. Racii sunt extrem de ocupati, Sagetatorii au parte de noi inceputuri

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 24 DECEMBRIE 2019; Soarele este in trigon, aspect astral favorabil, cu rebelul si imprevizibilul Uranus aflat in Taur pana in 2026, facand acest ajun de Craciun sa fie chiar eliberator!.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 24 decembrie. Berbecii au parte de lumina si iubire, Leii trebuie sa vorbeasca

Iata pentru MARTI 24 decembrie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP 24 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Leii sunt plini de farmec. Pestii sunt agitati

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat marti, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 24 decembrie. Agitatie pe cerul acestei zile. Avem multe lucruri de facut si de zis.

HOROSCOP rune 24 decembrie. Sagetatorii fac o descoperire majora, Gemenii au putere

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 24 decembrie 2019.

CALENDAR ORTODOX 24 DECEMBRIE. Ce sfanta mare sarbatorim astazi

Pe 24 decembrie este Ajunul Craciunului. Amintim ca in Biserica Ortodoxa Liturghia Sfantului Vasile Cel Mare se savarseste de 10 ori pe an: in ziua praznuirii Sfantului Vasile, in Ajunul Botezului Domnului, in primele cinci duminici din Postul Mare, in joia si sambata din Saptamana Patimilor si in ziua Ajunului de Craciun.

Superstitii in Ajunul Craciunului. Ce e interzis sa faci pe 24 decembrie, cum atragi sporul si sanatatea in casa

In ziua de Ajun, pe 24 decembrie, toate pregatirile pe care le fac gospodinele de la sate au un scop magic: ele vor sa stimuleze belsugul casei. Cel mai important dintre acestea este pregatirea copturilor - turtele, covrigii si colacii, ce se vor imparti fie ca daruri pentru colindatori, fie ca ofranda pentru morti. Tot acum se tine cont de numeroase interdictii pentru a ave belsug si sanatate in noul an.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 24 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 24 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Pesti Nativii in zodia pesti, in data de 24 decembrie, vor avea nevoie de o gura de aer, de un concediu de cateva zile, adica de o deconectare de la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )