Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP rune 24 decembrie. Sagetatorii fac o descoperire majora, Gemenii au putere

Antena3 Antena3,
HOROSCOP rune 24 decembrie. Sagetatorii fac o descoperire majora, Gemenii au putere

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 24 decembrie 2019. continuă pe Antena3

HOROSCOP rune 23 decembrie. Scorpionii incep un nou capitol, Pestii trebuie sa lupte pentru ceea ce cred

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru LUNI 23 decembrie 2019.

HOROSCOP 24 decembrie. Leii vor schimbari pe plan profesional. Berbecii primesc vesti bune

Iata care sunt previziunile astrale pentru ziua de 24 decembrie:.

HOROSCOP DRAGOSTE 23 DECEMBRIE. Racii sunt favorizati pentru o zi excelenta in cuplu, Balantele au o multime de provocari

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, LUNI 23 DECEMBRIE 2019. Soarele si-a inceput sezonul prin Capricorn de unde ne va insoti la trecerea dintre ani iar astazi are o cuadratura mai delicata pentru noi cu Chiron, micul astru responsabil cu vindecarea ranilor noastre sufletesti. Sa fim atenti la anumite stari ce pot aparea la unii dintre noi. Poate suntem mai obositi, epuizati, poate cineva ne apasa butoane si reactionam cu vechi rani pe subiecte pe care nu le-am fi dorit activate din nou.

HOROSCOP DRAGOSTE 21 DECEMBRIE. Gemenii trebuie sa scape de griji, Balantele au nevoie de relaxare

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 21 decembrie 2019. Sextilul dintre Venus si Chiron in Berbec poate trezi vechi insecuritati cu scopul ca acum sa le vedem diferit si sa le eliberam.

HOROSCOP rune pentru 22 decembrie 2019. Berbecii infrunta dificultati, Gemenii trebuie sa-si controleze emotiile

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru DUMINICA 22 decembrie 2019.

HOROSCOP RUNE pentru saptamana 23-29 decembrie, cu Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toata saptamana 23 - 29 decembrie 2019.

HOROSCOP RUNE pentru saptamana 23-29 decembrie 2019, cu Mihai Voropchievici. Taurii incep o viata noua, Scorpionii sunt pe punctul de a-si vedea dorintele indeplinite

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toata saptamana 23 - 29 decembrie 2019.

HOROSCOP DRAGOSTE 20 DECEMBRIE. Balantele se relaxeaza alaturi de partenerul de cuplu, Sagetatorii trebuie sa se implice mai mult

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 20 decembrie 2019. Abordarea lui Venus in Varsator nu este emotionala, siropoasa, plina de declaratii, ci deloc posesiva, apreciind spatiul liber din parteneriate, fiecare sa poata sa respire in voie si in afara cuplului.

HOROSCOP RUNE MIHAI VOROPCHIEVICI pentru 23-29 decembrie 2019: O saptamana in care poti incepe o viata noua, din varii motive

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat previziunile runelor pentru saptamana 23-29 decembrie, la Antena3. Runele sunt mai mult decat favorabile pentru o zodie, potrivit numerologului.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 decembrie. Vesti incredibile de la meteorologi

Valorile de temperatura vor continua sa se situeze peste cele normale in ultima decada a lunii decembrie. Cerul va avea innorari in cea mai mare parte a tarii, mai persistente la munte, in nord-vest si in centru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )