Libnet.ro
UNICEF

22:00

Decizie neasteptata la Casa Regala! Regina Elisabeta a plecat din Palatul Buckingham. Unde s-a mutat

Playtech Playtech,
Decizie neasteptata la Casa Regala! Regina Elisabeta a plecat din Palatul Buckingham. Unde s-a mutat

Criza coronavirusului nu tine cont de rang, astfel ca Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii 93 de ani), a parasit, joi, Palatul Buckingham si s-a mutat la Castelul Windsor, situat la vest de Londra. 000 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 sunt estimate in Marea Britanie. Regina Elisabeta a parasit Palatul Buckingham . continuă pe Playtech

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, izolata de teama Coronavirusului

Pentru a preveni infectarea cu coronavirus, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, in varsta de 9.

Casa Regala ofera gratuit 53 de spatii individuale de cazare de pe Domeniul Regal Peles, pentru romanii nevoiti sa stea in carantina

Casa Regala a Romaniei a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca va pune gratuit la dispozitia Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta 53 de spatii individuale de cazare in unitatile.

Casa Regala pune la dispozitie spatii de cazare la Peles pentru persoanele nevoite sa intre in carantina

Casa Regala anunta ca va pune gratuit la dispozitia Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta spatii individuale de cazare in unitatile hoteliere si vilele de pe Domeniul Regal Peles, pentru persoanele care vor fi nevoite sa stea in carantina.

Cate cazuri de coronavirus au legatura cu fostul ofiter MAI care a mintit ca nu a fost plecat din tara Doar marti au fost confirmate 22 la Spitalul Gerota

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus care au legatura cu fostul ofiter MAI care a mintit ca nu a fost plecat din tara a ajuns la 52. Dintre cele 33 de cazuri raportate marti, 22 sunt contacte de la Spitalul Gerota, unde chiar managerul a fost depistat pozitiv COVID-19.

Roman fugarit in Italia, dupa ce a plecat din spital. Omul astepta rezultatele la testul pentru coronavirus

Un roman de 40 de ani a plecat din spitalul Angel, din Mestre. Barbatul astepta rezultatul pentru testul de coronavirus.

Pandemia Covid 19. Regina Elisabeta a II-a se izoleaza la Castelul Windsor. Marea Britanie estimeaza la 55.000 numarul real al cazurilor de coronavirus din tara

Regina Marii Britanii, in varsta de 93 de ani, si printul Philip, de 98 de ani, vor sta o perioada izolati la Castelul Windsor. Decizia a fost luata in contextul dublarii deceselor inregistrate in insula din cauza COVID-19.

Casa Regala a Romaniei ofera gratuit spatii de cazare pentru izolarea persoanelor suspecte de COVID 19

Familia Regala a Romaniei a anuntat ca ofera mai multe spatii de cazare aflate in untatile hotelirere de pe Domeniul Regal din Sinaia pentru persoanele care vor avea nevoie de carantina in urmatoarea perioada.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )