Libnet.ro
UNICEF

15:15

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, izolata de teama Coronavirusului

România Liberă România Liberă,
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, izolata de teama Coronavirusului

Pentru a preveni infectarea cu coronavirus, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, in varsta de 9. continuă pe România Liberă

Coronavirus: Regina Elizabeth a Marii Britanii, izolata in Castelul Winsdor pentru a se proteja de epidemie

Regina Martii Britanii, in varsta de 93 de ani, si printul Philip, 98 de ani, vor sta o perioada izolati la Castelul Windsor, scrie Daily Mail citat de Mediafax. Decizia a fost luata sambata seara, in contextul dublarii deceselor inregistrate in insula din cauza COVID-19.

CORONAVIRUS |Regina Elisabeta si Printul Philip, izolati de urgenta

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, in varsta de 93 de ani, si printul consort Philip, in varsta de 96 de ani, au fost plasati in izolare din cauza pandemiei de coronavirus. Potrivit The Sun, cei doi.

Organizatia Mondiala a Sanatatii pune la indoiala abordarea Marii Britanii in problema COVID-19, aceea de a dezvolta imunitate de turma

Margaret Harris, purtatoarea de cuvant a Organizatiei Mondiale a Sanatatii, a pus la indoiala abordarea Marii Britanii, de a dezvolta imunitate de turma, in problema COVID-19.

Mai multi lideri PNL din Calarasi, izolati la domiciliu de teama coronavirusului

Primarul municipiului Calarasi, Daniel Stefan Dragulin, senatorul Raducu Filipescu, vicepresedintele Consiliului Judetean Calarasi, Valentin Barbu, dar si mai multi ziaristi din presa locala sunt izolati la domiciliu din cauza coronavirusului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )