Libnet.ro
UNICEF

05:15

Andreea Banica rupe tacerea. in ce stare ajunsese Claudia Patrascanu in casa lui Badalau

Playtech Playtech,
Andreea Banica rupe tacerea. in ce stare ajunsese Claudia Patrascanu in casa lui Badalau

Divortul dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau a trecut la o noua etapa. in cursul zilei de astazi a avut loc procesul, la Judecatoria Sectorului 6. Cu aceasta ocazie, Andreea Banica, prezenta in fata Instantei in calitate de martor, a vorbit despre situatia prietenei sale. Cantareata a dezvaluit in ce stare ajunsese Claudia Patrascanu in . continuă pe Playtech

Claudia Patrascanu, terorizata de soacra ei. Ce putea sa ii faca dupa ce venea de la concerte

Claudia Patrascanu a facut dezvaluiri-bomba! Cantareata a spus ca a fost terorizata de soacra ei. Mama lui Gabi Badalau, noul iubit al Biancai Dragusanu, i-ar fi facut zile fripte. Iata ce putea sa ii faca dupa ce ea se intorcea de la concerte. Claudia Patrascanu, declaratii-bomba Claudia Patrascanu a declarat, la emisiunea lui Catalin Maruta .

Claudia Patrascanu a rabufnit dupa idila dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau. Amenintari clare

Scandalul dintre Gabi Badalau si Claudia Patrascanu se pare ca nu se mai termina. Dupa confirmarea casatoriei dintre Gabi Badalu si Bianca Dragusanu, fosta sotie a iesit cu noi amenintari la adresa acestuia. Claudia Patrascanu a decis sa vorbeasca deschis despre suferinta pricinuita de fostul sot. Amenintarile Claudiei Patrascanu impotriva lui Gabi Badalau Daca pana .

Claudia Patrascanu, reactie vehementa dupa ce Bianca Dragusanu a confirmat nunta cu Gabi Badalau

Exista cineva in viata mea care ma face fericita si DA, ma marit!, a spus Bianca Dragusanu, marti, la Teo Show. Cu totii se gandesc la faptul ca cel responsabil pentru buna dispozitie din viata divei este Gabi Badalau, avand in vedere cele mai recente stiri despre cei doi. Pana cand unul dintre protagonisti va .

Ce le-a facut Jojo copiilor sai. Artista rupe tacerea: M-am simtit un pic vinovata

Jojo si Paul Ipate sunt doi parinti responsabili, care isi adora copiii. Acestia obisnuiesc sa petreaca majoritatea timpului impreuna, bucurandu-se de familie. Totusi, un eveniment recent a determinat-o pe actrita sa se ingrijoreze si chiar sa se simta vinovata. Vedeta a vorbit public despre starile sale si despre planurile pe care le are impreuna cu .

Ana-Maria Mocanu rupe tacerea despre bataile incasate de la fostul iubit. Ce ii facea

S-au certat, s-au impacat, au luat-o de la capat, dar iata ca acum au ajuns la cutite. Rares este un barbat foarte agresiv. Este si insurat, a acuzat fosta asistenta a lui Dan Capatos. Noi ne-am iubit, doar ca la noi a fost un joc al orgoliilor, a replicat barbatul. Ana-Maria Mocanu, in scandal cu .

Medicamentul care poate inlocui vaccinul. Un medic celebru rupe tacerea cu informatii noi

Vaccinarea anti-Covid-19 este subiectul cel mai dezbatut in aceasta perioada, dat fiind faptul ca Romania va avea sufciente doze cu care sa poata fi vaccina o mare parte din populatie. Cu toate acestea, multi romani sunt inca sceptici cu privire la efectele secundare pe care le pot avea serurile mult asteptate. Un medic roman din .

Vaccinul Moderna are probleme. Un epidemiolog rupe tacerea si cere stoparea inocularii

Intr-o perioada cu multe confuzii legate de vaccinarea anti-Covid-19, vestile noi despre efectele secundare care se descopera bulverseaza si mai tare omenirea. Unul dintre cei mai cunoscuti epidemiologi din California avertizeaza asupra unui lot de vaccinuri Moderna, sugerand oprirea vaccinarii cu serul respectiv. Compania Moderna, avertizata asupra reactiilor adverse dupa vaccinare Cel mai cunoscut epidemiolog .

Diana Sosoaca rupe tacerea. De ce refuza, de fapt, sa faca vaccinul anti-Covid-19: Se moare in spitale

Senatoarea AUR a vorbit in cursul serii de luni despre vaccinul anti-Covid-19, afirmand care este pozitia sa in raport cu serul mult asteptat de toata omenirea. Aceasta a explicat ce decizia a luat cu privire la vaccinare, atat ea, cat si familia sa. in plus, Diana Sosoaca considera ca singura persoana care conduce tara pe .

Viermii pe care Europa ii va manca in curand. Mihaela Bilic rupe tacerea: ce contin, de fapt

Printr-o directiva a UE, recent s-a dat unda verde viermilor de faina ca sursa sigura de hrana umana. Conform acesteia vom putea consuma viermii de faina intregi, uscati sau ca faina. Odata ce a fost ratificata aceasta decizie de catre Comisia Europeana, pot fi pusi in vanzare. Viermii de faina, sau o noua sursa de .

Burlacul 2021. Andi Constantin rupe tacerea: ce cauta la o iubita, de fapt

Andi Constantin este protagonistul celui de-al saselea sezon al emisiunii Burlacul 2021. Cea mai indragita ispita masculina de la Insula Iubirii a facut dezvaluiri despre ce cauta la o iubita, mentinand ca spera ca noua provocare din viata sa sa ii aduca sortita. Plec la drum cu gandul sa ma insor. Andi Constantin este Burlacul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )