Libnet.ro
UNICEF

09:45

Black Friday la chinezi: Ce telefoane la reducere au fost cele mai populare

Playtech Playtech,
Black Friday la chinezi: Ce telefoane la reducere au fost cele mai populare

Chinezii au sarbatorit Black Friday 2018 sau Singles Day duminica, pe 11 noiembrie. Pe langa incasari fabuloase, este interesant sa vezi gadgeturile pentru care au optat asiaticii. De-a. continuă pe Playtech

BLACK FRIDAY 2018: suntem LIVE cu cele mai bune OFERTE!

Black Friday 2018 va avea loc anul acesta in vinerea de 16 noiembrie, dupa cum a anuntat eMAG, retailerul care a adus prima data conceptul in Romania . Dar cu siguranta reducerile se vor prelungi si pe perioada weekendului 17-18 noiembrie.

Cand incepe Black Friday. Ce gadgeturi vor fi la reducere anul acesta

Black Friday va incepe pe 16noiembrie la eMAG. Printre produsele care vor fi la preturi de Black Friday sunt televizoare, telefoane,.

Black Friday 2018: elefant.ro ncepe campania pe 14 noiembrie si promite sute de mii de produse la reducere

Elefant. ro, retailer online cunoscut pentru vanzarea de carti, anunta ca va incepe in 14 noiembrie si se va termina pe 18 noiembrie, cele mai mari reduceri promise fiind de 90%. Compania estimeaza pentru aceasta perioada de reduceri vanzari cu 20% mai mari decat anul trecut.

Black Friday 2018 la Telekom: Ce telefoane gasesti la pret mai mic in oferta operatorului german

Telekom Romania anunta derularea campaniei de Black Friday in perioada 12-25 noiembrie 2018, cu discounturi de pana la 75% la peste 100 de modele de telefoane care pot fi achizitionate atat pe site-ul companiei, cat si din magazinele Telekom si ale partenerilor, impreuna cu abonamentele cu minute nationale nelimitate siinternet 4G nelimitatpe bunede la 5 euro pe luna.

Black Friday in China: vanzari de 1 miliard de dolari in timp record

Black Friday se apropie si la noi, dar la chinezi e cea mai mare nebunie, avand in vedere noul record de vanzari. Poate ca Black Friday n-a ajuns in toata lumea, dar sigur a ajuns pe mai.

Romanul care s-a prajit cel mai tare pe Black Friday si eMAG

Niciodata nu stii daca Black Friday e o ocazie de-a prinde produse la reducere sau de-a veni cu teorii ale conspiratiei. Cea mai noua, si mai frumoasa, are legatura cu eMAG. in fiecare an,.

Black Friday 2018: Fashion Days spune ca va avea 1,5 milioane de articole vestimentare n oferta si totul va dura 36 de ore

Fashion Days, unul dintre cei mai mari retaileri online de pe piata locala, anunta ca Black Friday va incepe joi seara si va tine 36 de ore, stocul promis fiind cu 50% mai mare decat anul trecut. Compania spune ca va avea in oferta geci cu discount de peste 80% si ceasuri cu reducere de 60%.

Black Friday 2018 la Telekom: reduceri de pana la 75% la telefoane si Internet 4G Nelimitat de la 5 euro/luna

T elekom Romania anunta derularea campaniei de Black Friday in perioada 12-25 noiembrie 2018, cu discounturi de pana la 75% la peste 100 de modele de telefoane care pot fi achizitionate atat pe site-ul companiei, cat si din magazinele Telekom si ale.

Oferte eMAG la cele mai tari laptopuri de luat acum sau de Black Friday

Inainte de Black Friday sigur iti faci liste. De la eMAG am ales cele mai tari laptopuri pe care sa le cumperi. Performanta e importanta, asa le-am ales. Prima recomandare este un Acer.

Black Friday cu reduceri de pana la 90%. Ce mai promite Fashion Days

Fashion Days incepe anul acesta Black Friday mai devreme, pe 15 noiembrie. O sa ai acces la reduceri prin aplicatie. Reducerile vor varia, dar cele mai mari vor ajunge pana la 90%. Daca ai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )