Libnet.ro
UNICEF

08:30

Nimeni nu mai are voie sa iasa din casa. Localitatile din Romania unde s-a instaurat carantina

Playtech Playtech,
Nimeni nu mai are voie sa iasa din casa. Localitatile din Romania unde s-a instaurat carantina

Nimeni nu mai are voie sa iasa din casa in doua localitati din Cluj, unde a fost instaurata carantina. Potrivit unui ordin al Prefecturii Cluj, localitatile Savadisla si Sic din judetul Cluj intra in carantina din dimineata zilei de sambata, 24 octombrie, pe fondul cresterii infectiilor cu COVID-19. S-a instaurat carantina in doua localitati din . continuă pe Playtech

Coreea de Nord cere populatiei sa nu iasa din casa

Autoritatile din Coreea de Nord au avertizat populatia sa ramana in case de teama invaziei prafului galben care vine din China si care ar putea aduce cu el si noul coronavirus.

Restrictii in Franta, din cauza COVID-19: 46 de milioane de oameni nu vor mai avea voie sa iasa din case intre orele 21.00 si 06.00

In contextul cresterii numarului de noi cazuri de Covid-19, autoritatile franceze extind interdictia de a iesi din case pentru o mare parte a teritoriului si va viza 46 de milioane de locuitori. Este vorba.

Fehmarnbelt va fi cel mai lung tunel scufundat din lume. O lectie pentru unii care scufunda autostrazile fara sa le construiasca

Dupa mai mult de un deceniu de pregatire a inceput lucrul la cel mai lung tunel scufundat din lume, Fehmarnbelt Tunnel, care va conecta Danemarca cu Germania la 40 m sub nivelul marii si va scurta simtitor timpii de calatorie cand va fi gata in 2029. Va fi lung de 18 km, este unul din cele mai mari proiecte europene de infrastructura si are un buget de peste 7 miliarde de euro.

Ramas fara coledzi, Liviu Pop Genunche face sondaj pe Facebook daca sa ramana sau sa iasa din PSD

Dupa ce nu a mai prins un loc pe listele PSD pentru alegerile parlamentare, fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, face un sondaj pe pagina sa de Facebook pentru a vedea daca sa ramana sau sa plece din PSD. Oricum, am un feeling ca veti alege Pro Romania, ii raspunde cineva la comentarii.

VIDEO Nicusor Dan mai are de asteptat cel putin o saptamana pentru preluarea mandatului

Primarul general ales, Nicusor Dan, a declarat joi ca preluarea mandatului sau va mai fi intarziata .

Adriana Iliescu a ajuns la tribunal. Vestea devastatoare pe care a primit-o: nu mai are scapare

Problemele nu contenesc sa apara pentru Adriana Iliescu. Cunoscuta pentru titlul de cea mai batrana mama, fosta profesoara a ajuns in fata instantei de curand. Ce se intampla cu aceasta si ce veste a primit de la autoritati? Problemele se tin lant de Adriana Iliescu. Fosta profesoara a ajuns la tribunal Adriana Iliescu a fost .

Cea mai ieftina masina electrica din Romania e chiar la eMAG, iar pretul e uimitor

Cat asteptam Dacia electrica, promisa ca fiind cea mai ieftina din categoria sa, pe eMAG e deja una foarte ieftina. Ce poti face cu ea? Ei bine, te poti plimba. Are o autonomie decenta si.

Google, in cod rosu: cel mai important caz antitrust din acest vremuri

In fiecare moment, Google are numeroase procese pe rol din cauza practicilor de concurenta neloiala la care apeleaza pentru a-si mentine suprematia. Dupa penalizare de catre UE, compania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )