Libnet.ro
UNICEF

09:17

Fehmarnbelt va fi cel mai lung tunel scufundat din lume. O lectie pentru unii care scufunda autostrazile fara sa le construiasca

Hotnews Hotnews,
 Fehmarnbelt va fi cel mai lung tunel scufundat din lume. O lectie pentru unii care scufunda autostrazile fara sa le construiasca

Dupa mai mult de un deceniu de pregatire a inceput lucrul la cel mai lung tunel scufundat din lume, Fehmarnbelt Tunnel, care va conecta Danemarca cu Germania la 40 m sub nivelul marii si va scurta simtitor timpii de calatorie cand va fi gata in 2029. Va fi lung de 18 km, este unul din cele mai mari proiecte europene de infrastructura si are un buget de peste 7 miliarde de euro. continuă pe Hotnews

Google, in cod rosu: cel mai important caz antitrust din acest vremuri

In fiecare moment, Google are numeroase procese pe rol din cauza practicilor de concurenta neloiala la care apeleaza pentru a-si mentine suprematia. Dupa penalizare de catre UE, compania.

Care sunt cele mai sigure masini din lume. Specialistii au stabilit topul

Specialistii in auto-moto au stabilit care sunt cele mai sigure masini din lume. Cele mai sigure masini existente la momentul actual pe piata auto sunt Volkswagen Golf, Audi Q7 si Q8 si Ford Puma. Topul celor mai sigure masini din lume este alcatuit din 10 modele de masini. Acestea sunt cele mai trei sigure masini .

Cea mai mica bancnota din lume e din Romania. Cum arata si cat valoreaza

Un record inedit si neasteptat este detinut de Romania. Este vorba despre cea mai mica bancnota din lume. Iata cum arata si cat valoreaza! Romania are cea mai mica bancnota din lume in 1917, in plin Razboi Mondial, Ministerul de Finante al Romaniei emitea de urgenta o bancnota de 10 bani. Dimensiunile sale sunt, fara .

Alimentele cu ajutorul carora slabesti in cel mai scurt timp. Efectele sunt imediate daca le combini asa

Daca ai incercat tot felul de diete, dar rezultatele nu se arata atat de repede pe cat ai dori, poti incerca trucul de mai jos. Cu ajutorul combinatiei dintre cele doua alimente slabesti in cel mai scurt timp posibil. Alimentele care te ajuta sa slabesti in cel mai scurt timp Este cunoscut deja ca nutritionistii .

Singura tara din lume care produce 5 miliardari pe saptamana. Acolo se duc banii nostri

In pofida unei pandemii care a devastat economia mondiala, niciodata nu a fost creata atata bogatie in China ca in anul 2020, indica un clasament anual, conform caruia numarul de miliardari chinezi a crescut din nou in acest an, anunta AFP. Singura tara din lume care produce 5 miliardari pe saptamana Astfel, raportul Hurun care .

Cel mai nou cuplu din showbiz. Prima imagine cu cei doi impreuna

Fericire mare pentru fanii unei celebre cantarete din muzica romaneasca. Desi a incercat sa tina secret, s-a aflat cu cine se iubeste. Acesta este cel mai nou cuplu din showbiz. Cine formeaza cel mai nou cuplu din showbiz Ana Baniciu este in al noualea cer. Castigatoarea sezonului al doilea Asia Express traieste, din nou, fiorii .

Telekom Romania propune clientilor cel mai extins configurator online

Telekom Romania lanseaza cel mai extins configurator online . Acesta ofera clientilor posibilitatea de a gasi simplu si rapid serviciile si optiunile din portofoliul operatorului care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor. Configuratorul este disponibil pe site-ul oficial al companiei si include toate serviciile fixele si serviciile mobile cu abonament, transmite un comunicat de presa.

Cum face Chef Scarlatescu cel mai bun cozonac. Reteta celebrului bucatar

Cozonacul este un preparat nelipsit de pe masa romanilor de sarbatori, insa nu este tocmai simplu de preparat. Astfel, reteta lui Chef Catalin Scarlatescu te va ajuta foarte mult daca esti la primul tau cozonac, iar daca ai experienta in materie, cu siguranta te va ajuta sa-ti iasa un preparat delicios. Reteta de cozonac a .

Oamenii de stiinta au masurat cel mai rapid interval de timp in zeptosecunde

Oamenii de stiinta au masurat cel mai scurt interval de timp inregistrat vreodata, urmarind cat dureaza ca lumina sa strabata o molecula de hidrogen, potrivit NBC News. Calatoria ultra-rapida a durat 247 de zeptosecunde, potrivit unei echipe de cercetatori germani, cu o zeptosecunda reprezentand o trilionime de miliardime de secunda.

P Descopera Pipera Gardens, cel mai nou si exclusivist ansamblu rezidential din nordul Capitalei

Pipera Gardens, cel mai nou si exclusivist ansamblu rezidential din nordul Capitalei, a fost inaugurat la finalul acestei veri. Complexul modern este format din 36 de case si se afla in imediata apropiere a autostradei A3, oferindu-i un avantaj major din punct de vedere al locatiei in comparatie cu alte cartiere.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )