Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ce dieta tine Delia? in viata ei, cea mai lunga cura a durat doar 48 de ore

Playtech Playtech,
Ce dieta tine Delia? in viata ei, cea mai lunga cura a durat doar 48 de ore

Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute artiste din Romania. in varsta de 38 de ani, aceasta este cantareata, vedeta de televiziune si jurat la emisiunea iUmor. Pe langa asta, mai este jurat si in cadrul competitiei muzicale internationale X Factor Romania. Din 1993 pana in anul 2003 a facut parte din formatia N&D, . continuă pe Playtech

Alegerile parlamentare 2020: Judetele din sudul tarii, cea mai mare prezenta la urne. Mobilizare slaba in Moldova

Alegerile parlamentare din 2020 vor ramane in istorie drept scrutinul cu cea mai scazuta prezenta la vot, in conditiile in care doar 31,84% dintre cetatenii cu drept de vot si-au exprimat.

Alegerile parlamentare 2020: Judetele din sudul tarii, cea mai mare prezenta la urne. Mobilizare slaba in Moldova

Alegerile parlamentare din 2020 vor ramane in istorie drept scrutinul cu cea mai scazuta prezenta la vot, in conditiile in care doar 31,84% dintre cetatenii cu drept de vot si-au exprimat.

USR PLUS: Riscam sa avem in urmatorii patru ani Parlamentul cu cea mai scazuta legitimitate

Alianta USR PLUS afirma ca, la cum arata cifrele la noua ore de la deschiderea urnelor in tara, riscam sa avem in urmatorii patru ani Parlamentul cu cea mai scazuta legitimitate. Formatiunea face un apel pentru prezenta la urne.

USR-PLUS: La cum arata cifrele la noua ore de la deschiderea urnelor in tara, riscam sa avem in urmatorii patru ani Parlamentul cu cea mai scazuta legitimitate Apelul lui Barna

Alianta USR-PLUS spune ca, la cum arata cifrele la noua ore de la deschiderea urnelor in tara, riscam sa avem in urmatorii patru ani Parlamentul cu cea mai scazuta legitimitate. Formatiunea face un apel la oameni sa mearga la vot, in conditiile prezentei foarte scazute la urne. Si Dan Barna, aflat in izolare din cauza COVID-19 a facut un apel la romani sa mearga sa voteze. La acesta ora, prezenta la alegerile parlamentare 2020 era de 28,11 %.

respectjurnalistii a castigat premiul Cea mai buna comunicare in sectorul public

La un an de la lansarea campaniei respectjurnalistii, initiatorii au castigat aurul la categoria Cea mai buna comunicare in sectorul public.

Cea mai buna reteta de vin fiert care e secretul acestei bauturi de iarna

Vinul fiert este una dintre cele mai delicioase si aromate bauturi ce pot fi consumate pe timpul iernii. Cu toate ca este considerata a fi o bautura ce isi are originile in Europa, ea este preparata in diferite moduri pe tot globul. Este bautura preferata de toti romanii, mai ales in pragul sarbatorilor de iarna.

Materie noua pentru elevi, la scoala. Este, probabil, cea mai buna idee din ultimii ani

O noua materie va fi introdusa in programa scolara. Aceasta este, probabil, cea mai buna idee din ultimii ani. Ce ar putea fi invatati elevi la scoala, mai nou, cititi in randurile de mai jos. Elevii vor invata despre dezinformare la scoala. De cand vor incepe sa isi insuseasca concepte media intr-o perioada in care .

Astronomii dezvaluie cea mai detaliata harta 3D a Caii Lactee

Astronomii au dezvaluit cea mai precisa harta 3D a Caii Lactee, o realizare care promite sa aduca o noua abordare asupra functionarii galaxiei si a misterelor universului mai larg. Marele.

Cea mai veche cale ferata din Romania, abandonata de 15 ani, va fi reabilitata. Guvernul a semnat contractul de modernizare

Linia ferata directa spre Bulgaria, cea mai veche din Romania, care este inchisa de mai bine de 15 ani din cauza prabusirii podului de la Gradistea, va fi reabilitata. Guvernul a semnat vineri contractul de modernizare cu firma austriaca PORR Construct.

Ultima salva de critici la adresa Chinei din partea administratiei Trump. Directorul serviciului de informatii al SUA: China, cea mai mare amenintare pentru democratie

Directorul serviciului national de informatii al SUA Director of National Intelligence DNI), John Ratcliffe, si-a intensificat criticile la adresa Beijingului, calificand China drept cea mai mare amenintare pentru democratie si libertate in lume dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, care ar tinde spre o dominatie globala, relateaza AFP si Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )