Libnet.ro
UNICEF

00:06

Google Street View va actualiza imaginile din Romania. Pe unde vor circula masinile Google

B1 B1,
Google Street View va actualiza imaginile din Romania. Pe unde vor circula masinile Google

In aceasta vara, cinci noi masini Google Street View vor strabate Romania, pentru a actualiza imaginile din tara noastra disponibile pe Google Maps Street View. Preluarea de noi imagini va demara la. continuă pe B1

Masinile Google Street View vor strabate din nou Romania pentru a culege imagini proaspete

Masinile Google Street View vor strabate Romania in aceasta vara, pentru a actualiza imaginile din tara noastra disponibile pe Google Maps Street View. Preluarea de noi imagini demareaza la inceputul lunii iunie si se va concentra pe cele mai importante orase din Romania si zonelor adiacente acestora: din Bucuresti si Ilfov, Brasov si Valea Prahovei, Constanta si litoralul Marii Negre si pana la Iasi, Piatra Neamt, Cluj, Targu Jiu, Timisoara si Arad.

Noile masini Google Street View, in Romania in aceasta vara

Masinile Google Street View vor strabate Romania in aceasta vara, pentru a actualiza imaginile din tara noastra disponibile pe Google Maps Street View. Preluarea de noi imagini demareaza la inceputul lunii iunie si se va concentra pe cele mai.

Masinile Google Street View revin in Romania in aceasta vara insotite de dispozitivul trekker

Masinile Google Street View vor strabate Romania in aceasta vara, pentru a actualiza imaginile din tara noastra disponibile pe Google Maps Street View. Operatiunea demareaza la inceputul lunii iunie si se va concentra pe cele mai importante orase din Romania si zonele adiacente acestora: din Bucuresti si Ilfov, Brasov si Valea Prahovei, Constanta si litoralul Marii Negre si pana la Iasi, Piatra Neamt, Cluj, Targu Jiu, Timisoara si Arad.

ONG-urile din Romania, sabotate din nou. O propunere legislativa ar putea afecta activitatea sectorului civic

O propunere legislativa initiata de Liviu Plesoianu deputat PSD) ar putea afecta serios activitatea ONG-urilor din Romania. Reprezentantii societatii civile au reactionat imediat si le-au transmis parlamentarilor ca actul normativ restrange spatiul.

VIDEO Cum arata primul centru de excelenta in tratarea accidentelor vasculare cerebrale din Romania, inaugurat la Targu Mures

Primul Centru de Excelenta in Stroke tratarea accidentelor vasculare cerebrale) din Romania a fost inaugurat in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures, in parteneriat cu liderul mondial in tehnologie medicala, si va deservi.

Mesajul unui politist, dupa cazul din Timis, unde un coleg de-al sau a fost impuscat: Te-ai sinucis, fara sa iti dai seama, acceptand conditiile mizere de munca / Daca nu ne trezim, ne sinucidem toti

Te-ai sinucis, Cristi, fara sa-ti dai seama, acceptand conditiile mizere de munca, nepasarea si ironia meschina din acest sistem. Daca nu ne trezim, ne sinucidem toti, fara sa realizam, este mesajul vicepresedintelui Sindicatului National al Politistilor din Romania SNPR) Decus, Bogdan Banica, dupa ce un politist din Timis a fost ucis in misiune. Liderul sindical cere demisia ministrului de Interne, pentru slaba finantare a Politiei Romane.

Iohannis: Tragedia din Prahova, unde patru copii au fost luati de viituri, un puternic semnal de alarma ca este urgenta nevoie de strategii pentru a preveni efectele fenomenelor meteo extreme

Presedintele Klaus Iohannis spune ca tragedia din Prahova, unde trei copii au murit luati de viituri, iar un al patrulea este dat disparut, reprezinta un puternic semnal de alarma ca este urgenta nevoie de strategii pentru a preveni, pe cat posibil, efectele fenomenelor meteo extreme si de planuri de actiune imediata atunci cand au loc astfel de evenimente climatice extraordinare.

inca o banca va pleca din Romania. Ce se intampla cu clientii ei

Sistemul bancar european simte nevoie de consolidare pentru a se bate, de la egal la egal, cu gigantii americani. Fuziunile si achizitiile sunt necesare in aceasta perioada, iar schimbarile se simt si pe piata din Romania. La nivel european, e nevoie de consolidare in sistemul bancar, iar gigantii din domeniu cauta sa se extinda. Primele [] .

Prima licitatie de vinuri din Romania

Premiera. in data de 13 iunie va avea loc cea dintai Licitatie de Vinuri din Romania.

Scene incredibile la plecarea Papei Francisc din Romania. Iohannis, dat la o parte de aghiotantul Suveranului Pontif

Scene incredibile la plecarea Papei Francisc din Romania. Klaus Iohannis a fost dat la o parte de langa Suveranul Pontif, pe covorul rosu, intins pe Aeroportul din Sibiu. Aghiotantul Papei l-a dat la o parte pe.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )