Libnet.ro
UNICEF

17:00

inca o banca va pleca din Romania. Ce se intampla cu clientii ei

Playtech Playtech,
inca o banca va pleca din Romania. Ce se intampla cu clientii ei

Sistemul bancar european simte nevoie de consolidare pentru a se bate, de la egal la egal, cu gigantii americani. Fuziunile si achizitiile sunt necesare in aceasta perioada, iar schimbarile se simt si pe piata din Romania. La nivel european, e nevoie de consolidare in sistemul bancar, iar gigantii din domeniu cauta sa se extinda. Primele [] . continuă pe Playtech

inca o banca dispare din Romania

Fuziunile din piata bancara din Romania au luat amploare in ultima perioada, mai multe institutii de credit fiind inghitite rand pe rand de alte banci straine. Consiliul Concurentei analizeaza.

inca o banca dispare din Romania

Fuziunile din piata bancara din Romania au luat amploare in ultima perioada, mai multe institutii de credit fiind inghitite rand pe rand de alte banci straine.

Digi24: Papa Francisc a plecat din Romania. Povestea fotografiei facute in interiorul aeronavei TAROM

Papa Francisc a plecat din Romania, la bordul aeronavei TAROM cu numele Alexandru Ioan Cuza.

Mesajul Papei Francisc, dupa plecarea din Romania

Papa Francisc a scris duminica, pe Twitter, la putin timp dupa plecarea din Romania, un mesaj pentru romani, in limba romana. Este o premiera, in cele 3 zile de vizita in tara noastra. Fecioara Maria.

[P] General Motors a acordat companiei HELLA premiul Furnizor al Anului 2018 pentru un proiect coordonat de echipa din Romania

In cadrul celei de-a 27-a editii a ceremoniei anuale de premiere a celor mai performanti furnizori din intreaga lume, care a avut loc in luna mai 2019, in Statele Unite ale Americii, producatorul General Motors a acordat companiei HELLA premiul 2018 Supplier of the Year, pentru rezultatele remarcabile in implementarea unei solutii inovative pentru sistemul de monitorizare si management al bateriei masinii.

Subiectele zilei: Papa Francisc, fermecat de peisajele din Romania. Este o frumusete, nu am mai vazut niciodata asa ceva; Doar 12 spitale redeschise in ultimii 8 ani. Viceprimar: Fonduri UE? in niciun caz

Protest organizat luni in fata Ministerului de Externe pentru a-i cere demisia lui Teodor Melescanu. Comunitatea Declic si initiatorul petitiei online Melescanu, demisia! organizeaza luni, de la ora 18. 00, un protest. Cine este studenta de 21 de ani care a devenit cel mai tanar europarlamentar din istorie. A fost aleasa pe listele Partidului Socialist al Poporului din Danemarca.

Curcubeu la Sibiu, la plecarea Papei din Romania

Un curcubeu a aparut deasupra Sibiului in momentul in care aeronava in care se afla Papa se pregatea sa decoleze, la incheierea vizitei apostolice de trei zile in Romania. Judetul Sibiu a fost sub avertizare cod portocaliu de vijelii si grindina, dar norii au disparut cu cateva minute inainte de sosirea Papei la aeroport.

Papa Francisc, mesaj pe Twitter dupa plecarea din Romania: Ma rog ca Fecioara Maria sa va calauzeasca pe calea credintei

Papa Francisc, care s-a aflat in Romania timp de trei zile, intr-o vizita istorica a transmis si pe Twitter un mesaj catre romani, carora le spune ca se roaga ca Fecioara Maria sa ii calauzeasca pe calea credintei.

Papa Francisc, mesaj in limba romana pe Twitter dupa plecarea din Romania: Ma rog ca Fecioara Maria sa va calauzeasca pe calea credintei

Papa Francisc, care s-a aflat in Romania timp de trei zile, intr-o vizita istorica, a scris pe Twitter un mesaj in limba romana, in care transmite ca se roaga ca Fecioara Maria sa ii calauzeasca pe romani pe calea credintei.

Imagini cu dezastrul din Romania lasat in urma de viituri - VIDEO

Vremea a facut ravagii in mai multe zone din tara. Fenomenele meteorologice si hidrologice au produs efecte in 55 localitati din 15 judete, cea mai grava situatie fiind inregistrata in judetul Prahova,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )