Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 cele mai rapide telefoane din 2019, de pana acum

Playtech Playtech,
Top 10 cele mai rapide telefoane din 2019, de pana acum

Cei de la AnTuTu si-au facut un obicei din a publica un top 10 cu cele mai rapide telefoane disponibile pe piata la ora actuala. Clasamentul de mai jos surprinde situatia la finele lunii. continuă pe Playtech

Top 10 cele mai bune licee din Capitala in functie de ultima medie de admitere la profilul Mate-Info

Mediile generale de admitere la liceu au scazut chiar si cu mai mult de 20 de sutimi la liceele de prestigiu din Bucuresti. Cel putin asa arata brosura pentru admiterea la liceu, data publicitatii aseara in mediul online de Inspectoratul Scolar. Ca in fiecare an Adevarul a realizat un top al celor mai bune colegii din Capitala in functie de ultima medie de intrare la cel mai cautat profil, Matematica-Informatica - intr-o limba straina.

Cele mai tari jocuri din 2019: ce va aduce E3 pentru tine

E3 2019 este locul unde industria de jocuri video prezinta cele mai noi titluri si tehnologii. Ce ne-ar putea pregati marile studiouri de jocuri? E3 este unul dintre cele mai mare targuri de.

Caru` cu vedete: Cele mai sexy posterioare din showbiz-ul romanesc; Cristina Spatar, nevoita sa-si vanda bijuteriile pentru a-si intretine copiii; DJ Geo da Silva s-a pocait! Eram beat, drogat. Mi-a vorbit Dumnezeu si s-a schimbat totul. M-am botezat cu

De ce a lipsit Meghan Markle de la banchetul de stat organizat in onoarea lui Donald Trump. Ducesa de Sussex nu a. Anna Lesko, silueta de invidiat la 39 de ani! Cantareata a dezvaluit care este dieta de detoxifiere care o ajuta sa scape de kilogramele in plus. Anna Lesko a facut furori inca de cand s-a.

Unde castiga romanii cele mai mari salarii in 2019 - Topul angajatorilor

In fiecare an, platforma Undelucram. ro publica Topul angajatorilor care ofera cele mai bune salarii si oportunitati de dezvoltare profesionala pentru a arata modul in care evolueaza piata muncii din Romania de la un an la altul.

Bilant Bookfest. Cartea lui Klaus Iohannis, printre cele mai vandute la targul de carte

In cautarea corpului regasit, de Vintila Mihailescu, a fost cea mai cumparata carte la Polirom, iar Nemira a vandut cele mai multe exemplare din Foc si Sange, de George R. Martin. Catelusul schiop, de Elena Farago, a fost preferata la Arthur retro, Casa bantuita, de Shirley Jackson, a fost favorita la Litera, iar Curtea Veche a avut succes cu volumul presedintelui Iohannis - EU. RO - Un dialog deschis despre Europa.

Cele mai spectaculoase imagini de la vizita Papei Francisc in Romania - VIDEO

Antena 3 a prezentat cele mai frumoase imagini din timpul vizitei Papei Francisc in Romania. Papa Francisc a inceput vineri o vizita apostolica de trei zile in Romania, Sanctitatea Sa fiind asteptat de.

Digi24: Un roman de 20 de ani, cel mai tanar milionar din Silicon Valley. Cine este Sebastian Dobrincu

Silicon Valley este faimoasa pentru ca a produs mii de profesionisti de succes, cu idei care au schimbat lumea. Este un loc perfect sa faci avere peste noapte, daca ai o idee inovatoare si spatiul perfect unde poti gasi finantare pentru cele mai nebunesti idei de afaceri. Este de inteles, de altfel, avand in vedere ca tehnologia este una dintre cele mai profitabile industrii din lume la ora actuala. Si una care a cunoscut o dezvoltare fulminanta in ultimele decenii.

Topul angajatorilor care ofera cele mai bune salarii si oportunitati de dezvoltare profesionala

ING Romania, TELUS International Europe, KPMG Romania, Microsoft Romania, Orange Romania si Lidl se afla pe primele locuri in topul angajatorilor care ofera cele mai mari salarii, dar si cele mai multe oportunitati de dezvoltare profesionala.

Trump: SUA au una dintre cele mai curate clime

Intalnirea dintre Donald Trump si Printul Charles a durat cu 75 de minute mai mult decat era programat dupa ce Charles a incercat sa il convinga pe presedintele american de pericolele schimbarilor climatice, insa Trump a insistat ca SUA au una dintre cele mai curate clime si a dat vina pe alte natiuni pentru criza climatica, relateaza The Guardian.

FOTO VIDEO Cehii au cerut demisia premierului Andrej Babis, in cele mai mare demonstratii de strada de la caderea comunismului

Aproximativ 100. 000 de oameni au iesit marti in strada, la Praga, pentru a cere demisia premierului ceh Andrej Babis, suspectat de frauda cu subventii europene, in cele mai mari demonstratii de strada din ultimele decenii, potrivit jurnalistilor locali, relateaza AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )