Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trump: SUA au una dintre cele mai curate clime

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump: SUA au una dintre cele mai curate clime

Intalnirea dintre Donald Trump si Printul Charles a durat cu 75 de minute mai mult decat era programat dupa ce Charles a incercat sa il convinga pe presedintele american de pericolele schimbarilor climatice, insa Trump a insistat ca SUA au una dintre cele mai curate clime si a dat vina pe alte natiuni pentru criza climatica, relateaza The Guardian. continuă pe Ziarul Bursa

Apple iNCHIDE una dintre cele mai faimoase aplicatii! Utilizatorii sunt DISPERATI

ITunes, aplicatia muzicala a Apple va fi desfiintata. Functiile ei vor fi preluate de alte aplicatii, strategia companiei americane fiind in schimbare.

Apple inchide curand iTunes, unul dintre cele mai cunoscute brand-uri ale companiei

Apple va renunta in cateva zile la iTunes, brand creat acum 18 ani. Este inca o dovada despre cat de mult s-a schimbat internetul, dar si industria muzicala in ultimii ani. Functiile iTunes vor fi preluate de mai multe aplicatii, strategia Apple fiind in schimbare.

Tetris, la 35 de ani: unul dintre cele mai vechi jocuri face valuri in continuare

In functie de varsta pe care o ai, anumite jocuri s-ar putea sa te fi impresionat mai mult sau mai putin. Indiferent insa de relatia pe care ai avut-o cu Tetrist, este imposibil sa nu fi.

Ce spune fostul director al unei fabrici de mezeluri de pe vremuri: Carnea nici nu mai miroase a carne. Dupa Revolutie, am jurat ca nu mai mananc salam

N-o sa mai avem niciodata pe masa alimente curate, spune cu regret Valentin Petre, de 84 de ani, fost director timp de trei decenii la una dintre cele mai mari fabrici de mezeluri din tara. Povesteste ca dupa Revolutie a jurat ca nu va mai manca salam, avand in vedere retetele pline de aditivi si coloranti care au invadat piata.

Socant! Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

Andreea Esca este una dintre cele mai faimoase prezentatoare de stiri de la noi, dar aceasta are multe alte acctivitati in domeniul jurnalistic. Vedeta are o emisiune la radio si se ocupa de revista A List.

VIDEO Surpriza uriasa in box - Anthony Joshua, detronat de Andy Ruiz Jr: Mama, nu trebuie sa ne mai straduim

Americanul de origine mexicana Andy Ruiz a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria boxului, invingandu-l prin KO tehnic in repriza a saptea pe britanicul Anthony Joshua, pe care l-a deposedat de centurile de campion mondial la categoria grea, versiunile WBA, IBF si WBO, in cadrul unei gale profesioniste care a avut loc sambata seara la arena Madison Square Garden din New York.

Iga Swiatek, una dintre surprizele de la Roland Garros: Cum a inceput sa joace tenis, accidentarea din ziua in care a implinit 18 ani si visul de a juca impotriva Simonei Halep

Iga Swiatek 104 WTA) este una dintre surprizele placute ale actualei editii de la Roland Garros. A implinit 18 ani pe 31 mai si a reusit sa ajunga pana in optimile Grand Slam-ului de la Paris la prima sa participare pe tabloul principal. intr-un interviu pentru WTA, tanara poloneza a povestit despre cum a inceput sa joace tenis, ce a determinat-o sa-si doreasca sa devina jucatoare profesionista si cum s-a accidentat chiar de ziua ei. Swiatek a marturist ca unul din visurile sale era sa joace impotriva Simonei Halep, precizand ca si o infrangere in fata numarului 3 WTA ar fi frumoasa.

S-a CALUGARIT! Era unul dintre cei mai destrabalati artisti de la noi, dar acum s-a schimbat TOTAL! M-am predat lui Dumnezeu!

Geo da Silva era la un moment dat unul dintre cei mai faimosi DJ de la noi, si avea concerte in cele mai faimoase cluburi din Romania, dar si din afara. Acum, el s-a retras din lumina reflectoarelor pentru ca.

Unde castiga romanii cele mai mari salarii in 2019 - Topul angajatorilor

In fiecare an, platforma Undelucram. ro publica Topul angajatorilor care ofera cele mai bune salarii si oportunitati de dezvoltare profesionala pentru a arata modul in care evolueaza piata muncii din Romania de la un an la altul.

Topul angajatorilor care ofera cele mai bune salarii si oportunitati de dezvoltare profesionala

ING Romania, TELUS International Europe, KPMG Romania, Microsoft Romania, Orange Romania si Lidl se afla pe primele locuri in topul angajatorilor care ofera cele mai mari salarii, dar si cele mai multe oportunitati de dezvoltare profesionala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )