Libnet.ro
UNICEF

15:30

Topul angajatorilor care ofera cele mai bune salarii si oportunitati de dezvoltare profesionala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul angajatorilor care ofera cele mai bune salarii si oportunitati de dezvoltare profesionala

ING Romania, TELUS International Europe, KPMG Romania, Microsoft Romania, Orange Romania si Lidl se afla pe primele locuri in topul angajatorilor care ofera cele mai mari salarii, dar si cele mai multe oportunitati de dezvoltare profesionala. continuă pe Wall-Street Ro

Unde castiga romanii cele mai mari salarii in 2019 - Topul angajatorilor

In fiecare an, platforma Undelucram. ro publica Topul angajatorilor care ofera cele mai bune salarii si oportunitati de dezvoltare profesionala pentru a arata modul in care evolueaza piata muncii din Romania de la un an la altul.

Topul companiilor din Romania care dau cele mai mari salarii

Romania trece printr-o criza de resursa umana fara precedent in ultimii 30 de ani, astfel incat companiile se vad nevoite sa ofere salarii din ce in ce mai mari, pentru a-si pastra cei mai buni.

Top 10 cele mai bune licee din Capitala in functie de ultima medie de admitere la profilul Mate-Info

Mediile generale de admitere la liceu au scazut chiar si cu mai mult de 20 de sutimi la liceele de prestigiu din Bucuresti. Cel putin asa arata brosura pentru admiterea la liceu, data publicitatii aseara in mediul online de Inspectoratul Scolar. Ca in fiecare an Adevarul a realizat un top al celor mai bune colegii din Capitala in functie de ultima medie de intrare la cel mai cautat profil, Matematica-Informatica - intr-o limba straina.

Cele mai bune filme pentru copii care ruleaza acum pe Netflix

Filmele pentru copii sunt excelente pentru serile in care familia vrea sa petreaca timpul impreuna. Tehnologia a avansat mult, asa ca animatiile sunt o alegere excelenta si pentru adulti.

Castigatorii Apple Design Award: Cele mai bune aplicatii si jocuri din 2019 pentru iOS

Apple a premiat aplicatiile cu cel mai bun design de pe sistemul sau de operare la 2019 Apple Design Awards. in acest an, jumatate dintre castigatori au fost jocuri pentru telefoane mobile, dar si aplicatii dedicate creatiei si domeniului sanatatii au completat restul listei castigatorilor.

Cele mai bune bancuri cu profesori. Cum traduce Bula in engleza cuvantul caldura

Glumele despre profesori mereu starnesc amuzamentul celor din jur. in cele ce urmeaza, va vom prezenta o selectie de astfel de bancuri.

Topul primariilor cu cele mai multe procese. Oradea este pe locul ll, dupa Bucuresti

Oradea se afla pe locul ll in topul primariilor cu cele mai multe procese, dupa Bucuresti, conform unui studiu realizat de Institutul pentru Politici Publice, care prezinta situatia litigiilor in care sunt implicate administratiile locale dar si perceptia si experienta functionarilor despre rezolvarea probleme juridice pe alte cai, mai putin costisitoare, cum ar fi medierea.

Papa Francisc, la Blaj, dupa beatificarea celor sapte episcopi: Apar ideologii care incearca sa-i dezradacineze pe oameni din cele mai bogate traditii

Papa Francisc a indemnat, duminica, la Blaj, in discursul sustinut pe Campia Libertatii, la pastrarea credintei si la lupta impotriva unor noi ideologii care, intr-un mod subtil, incearca sa se impuna si sa-i dezradacineze pe oameni din cele mai bogate traditii ale lor culturale si religioase. in acelasi discurs, Sfantul Parinte a facut apel la toleranta.

Trump: SUA au una dintre cele mai curate clime

Intalnirea dintre Donald Trump si Printul Charles a durat cu 75 de minute mai mult decat era programat dupa ce Charles a incercat sa il convinga pe presedintele american de pericolele schimbarilor climatice, insa Trump a insistat ca SUA au una dintre cele mai curate clime si a dat vina pe alte natiuni pentru criza climatica, relateaza The Guardian.

Top 10 cele mai rapide telefoane din 2019, de pana acum

Cei de la AnTuTu si-au facut un obicei din a publica un top 10 cu cele mai rapide telefoane disponibile pe piata la ora actuala. Clasamentul de mai jos surprinde situatia la finele lunii.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )