Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cand se va livra ultima comanda de Black Friday

Adevărul Adevărul,
Cand se va livra ultima comanda de Black Friday

Succesul vanzarilor de Black Friday le-a dat ceva batai de cap curierilor, acestia avand de livrat zilnic milioane de produse. Doar in primele 48 de ore din depozitul eMag au plecat 265 de tiruri de produse, livrarile continuand sa fie facute in ritm alert si in perioada urmatoare. continuă pe Adevărul

Ultima zi la eMAG cu preturi ca de Black Friday: Samsung S10 la mare reducere

Stii ce-a bagat eMAG dupa Black Friday? Reduceri ca de Black Friday. Campania se numeste Crazy Sale si preturile sunt cum te-ai astepta: mici. Campania de Black Friday la eMAG s-a terminat in.

Romanul care de Black Friday si-a cumparat decapotabila de 110.000 de euro. Ce si-a luat anul trecut

Milioane de televizoare, laptopuri, telefoane, anvelope , si parfumuri, au fost vandute de Black Friday. De Black Friday s-au vandut si cateva tone de carne, mii de nopti de.

EMAG a expediat 73% dintre comenzile de Black Friday in primele cinci zile

In primele cinci zile de la startul Black Friday, 73% dintre comenzile plasate in ziua cu cele mai multe reduceri din an au fost expediate, iar 62% dintre acestea au ajuns deja la clienti.

Cumparaturi ciudate de Black Friday si cat a costat cel mai scump televizor

Black Friday din acest an a fost un succes, piata dand semne ca a atins un nivel evident de maturizare, fiind cautate anumite categorii de produse care nu erau foarte solicitate in anii trecuti.

Ce ne-a invatat Black Friday in Romania, de la lucruri bune la cum sa (nu) luam tepe

Haha, sa vezi de Black Friday ce tepe vin!, ar putea fi foarte bine crezul romanilor care cred ca lumea se invarte in jurul lor si sunt un fel de tinta pentru tepe sau conspiratii globale. Eu am cautat insa o linie care separa Black Friday in bine si rau, ca nu exista un singur mod in care sa vezi lucrurile.

Ce cumpara romanii de Black Friday. Cazane de tuica, obiective foto, produse de fashion beauty

Romanii au cumparat produse foarte diverse de Black Friday, inclusiv cazane de tuica profesionale, p.

De 2,5 ori mai multe comenzi la produse naturiste de Black Friday fata de anul trecut

In total, au fost plasate in perioada Black Friday peste 3. 700 de comenzi cu o medie de 15 produse .

Black Friday 2019: Ce au cumparat romanii si cati bani au cheltuit

Cumparaturile online de pe mobile au crescut semnificativ in comparatie cu cele de pe desktop cu ocazia Black Friday 2019. De asemenea, romanii au manifestat o preferinta peste medie pentru produsele de fashion si articole pentru copii, in ceea ce priveste cumparaturile online de pe mobile cu ocazia perioadei de reduceri de anul acesta, arata analiza unei companii de performance marketing din Romania.

S-a intamplat pe eMAG de Black Friday: a durat mai putin de un minut pentru telefonul Samsung

EMAG a promis Black Friday timp de-o zi. A facut asta si acum a venit cu statistici despre acel moment. intr-un singur minut, tot ce era mai bun s-a dat. Inclusiv telefonul Samsung la 200 de.

Vanzari record de Black Friday: eMAG anunta comenzi in valoare de aproape o jumatate de miliard de lei

Ziua de Black Friday, eveniment organizat vineri de eMAG, a adus un record de peste 10,8 de milioane de vizite si produse comandate in valoare de peste 499 de milioane de lei circa 104 milioane euro).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )