Libnet.ro
UNICEF

10:45

Abonamentul Netflix se scumpeste. Cat va costa, de fapt, incepand din februarie 2021

Playtech Playtech,
Abonamentul Netflix se scumpeste. Cat va costa, de fapt, incepand din februarie 2021

Abonamentul Netflix se scumpeste din februarie 2021. Milioane de utilizatori din toata lumea vor plati cu aproape 26,5 euro mai mult pe un an. Facturi mai mari pentru utilizatorii Netflix. Serviciul de streaming isi va scumpi abonamentele din februarie 2021 Conform publicatiei The Sun, abonamentul standard va creste de la 9,95 de euro la 11,06 . continuă pe Playtech

Preturi mai mari la alimente in Romania decat in Italia. Cat costa legumele in Occident

Preturi mai mari la alimente in Romania decat in Italia. Cat costa legumele in Occident si cat costa la noi, unde salariile sunt cu mult mai mici, cititi in articolul de mai jos. Diferente uriase de pret la alimentele din Romania, comparat cu Italia. Romanii au pus cele mai scumpe conserve anul trecut in Romania .

2021 debuteaza cu scumpiri la Netflix. Noile tarife intra in vigoare din februarie

Serviciul de streaming Netflix isi va scumpi abonamentele. incepand cu luna februarie, milioane de utilizatori din toata lumea vor plati cu aproximativ 26,5 euro mai mult pe un an. Abonamentele.

CORONAVIRUS |incepand din 4 ianuarie, activitatea de vaccinare pentru Etapa I se va extinde pe tot teritoriul Romaniei: Vor intra in activitate peste 90% din cele 376 de centre de vaccinare

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) anunta ca incepand de luni, 4 ianuarie, activitatea de vaccinare pentru prima etapa a imunizarii se va extinde pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )