Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cladirile istorice din Romania care au fost scoase la vanzare. Costa 5 milioane de euro

Playtech Playtech,
Cladirile istorice din Romania care au fost scoase la vanzare. Costa 5 milioane de euro

Romania Sothebys International Realty a scos la vanzare trei cladiri istorice din Cluj-Napoca, respectiv Oradea si Timisoara, ce duc in spte istoria a secole de existenta si construite pe actualul teritoriu al Romaniei inca din perioada de dinainte de Primul Razboi Mondial, valorand cinci milioane de euro. Poarta Vieneza din Cluj-Napoca Aceasta cetatuie din Cluj . continuă pe Playtech

Firma din Romania care a avut cei mai multi angajati in 2019. Este total neasteptat

Schimbare in economie. Magazinele Profi au ajuns sa aiba cei mai multi angajati din economia romaneasca. Astfel, Profi a depasit uzina Dacia de la Mioveni, arata datele Oficiului National al Registrului Comertului. S-a intors roata. Ce firma a avut cei mai multi angajati in anul 2019. A depasit chiar si uzinele Dacia Astfel, Profi a .

Liderul celui mai temut clan din Romania a fost eliberat! Trebuia sa stea in inchisoare 3 ani

Situatie incredibila. Liderul celui mai temut clan din Romania a fost eliberat dupa doar opt luni de puscarie, decizia fiind luata de Tribanul Mures. Acesta trebuia sa stea in inchisoare trei ani. Liderul clanului Corduneanu din Iasi, eliberat conditionat! Desi in ianuarie 2020, primise sentinta de trei ani de inchisoare, Costel Corduneanu a fost eliberat .

Drama unei cantarete din Romania: a fost inselata de 80 de ori si i-a murit fratele

Ghinioanele se tin lant de cantareata de muzica populara Saveta Bogdan. Nu a avut o viata deloc usoara, a fost inselata de 80 de ori, i-a murit fratele, iar fiica nu ii face nepoti. Cantareata de muzica populara trece printr-o mare suferinta. Drama vietii ei: a fost inselata de 80 de ori, i-a murit fratele, .

Alerta meteo ANM. Orasul din Romania unde au fost sub zero grade azi-noapte. Vremea se schimba radical

Vremea s-a schimbat radical in Romania, in ultimele ore, motiv pentru care deja gradele din termometre au inceput sa scada. Iata unde s-a inregistrat si prima temperatura negativa. Alerta meteo ANM. Orasul din Romania unde au fost sub zero grade azi-noapte Vremea a intors foaia in ultimele ore, asadar s-au inregistrat si primele temperaturi negative.

Judetul din Romania in care prefectul a demis 175 de primari si consilieri. Ce descoperire a facut

Dumitru Tiplea, prefectul judetului Bihor, a semnat ordinele de demitere din functii pentru 175 de alesi locali care candideaza la alegerile din 27 septembrie din partea altor formatiuni politice decat cele de pe listele carora au fost alesi. Sunt vizati 170 de consilieri si 5 primari. Un prefect din Romania a demis 170 de primari .

Primul copil din Romania internat la Terapie Intensiva dupa ce s-a infectat cu coronavirus este in stare stationara, dar are toate organele afectate. El nu suferea de alte afectiuni, inainte de infectare

Copilul de 9 ani si 11 luni infectat cu coronavirus internat la Spitalul Gomoiu, primul din Romania care a ajuns intr-o sectie de Terapie Intensiva, este in stare stationara spre bine, dar are toate organele afectate. El nu suferea de alte afectiuni, inainte de infectarea cu SARS-Cov2, au anuntat reprezentantii spitalului. Este un copil fara antecedente semnificative anterioare, au explicat medicii. Copilul a ajuns la Terapie Intensiva dupa ce a suferit un sindrom multisistemic inflamator, o reactie inflamatorie multi-sistemica exagerata, spun medicii de la Spitalul Gomoiu, care subliniaza, insa, ca nu orice copil infectat cu SARS va face acest sindrom, este foarte rar.

Nou focar de COVID-19 la o firma din Romania: Zeci de angajati au fost testati pozitiv

21 de muncitori vietnamezi de la o firma de constructii din Iasi au fost depistati cu COVID-19.

Primul copil cu COVID-19 din Romania, internat la ATI in stare foarte grava. Ce boala asociata infectiei a dezvoltat baiatul

Inceperea scolii a inceput cu multe emotii in randul tuturor. Majoritatea doctorilor au sustinut ca cele mai predispuse persoane sa dezvolte boli grave, in urma infectarii cu COVID-19, sunt persoanele care fac parte din categoriile de risc. Cu toate acestea, nu dupa multa vreme de la intoarcerea la scoala, a fost anuntat primul caz de .

Masca in scoli nu ar mai fi obligatorie! Orasul din Romania unde s-ar lua aceasta decizie

Anunt important pentru elevi si parinti! Masca nu ar mai fi obligatorie in scoli. Demersurile au fost incepute deja in unul dintre judetele Romaniei. Masca nu ar mai fi obligatorie in scoli Csaba Borboly, presedintele Consiliului Judetean din Harghita, doreste ca purtarea mastii sa fie facultativa in clasele primare, dat fiind ca masca dauneaza sanatatii .

Care este primul bloc de apartamente din Romania. De cate ori ai trecut pe langa el si habar nu aveai ca este atat de vechi?

Daca astazi este un lucru obisnuit sa mergi pe marile bulevarde si sa intalnesti cladiri inalte locuite, in urma cu un secol, lucrurile stateau cu totul diferit. Tu stii care este primul bloc de apartamente din Romania?! Ai trecut de multe ori pe langa el fara sa ai habar acest detaliu! Primul bloc de apartamente .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )