Libnet.ro
UNICEF

15:45

Drama unei cantarete din Romania: a fost inselata de 80 de ori si i-a murit fratele

Playtech Playtech,
Drama unei cantarete din Romania: a fost inselata de 80 de ori si i-a murit fratele

Ghinioanele se tin lant de cantareata de muzica populara Saveta Bogdan. Nu a avut o viata deloc usoara, a fost inselata de 80 de ori, i-a murit fratele, iar fiica nu ii face nepoti. Cantareata de muzica populara trece printr-o mare suferinta. Drama vietii ei: a fost inselata de 80 de ori, i-a murit fratele, . continuă pe Playtech

Cea mai scumpa despartire din Romania. A primit zeci de milioane de euro

Despartire de lux, ar spune unii romani. Zeci de milioane de euro au intrat in buzunarele unei jumatati de cuplu dupa ce doi fosti soti au decis sa-si spuna adio. De ce au ales sa mearga pe drumuri separate si despre cine este vorba? Cel mai scump divort din Romania Camelia si Dan Sucu adus .

Orasul din Romania unde a fost gasita cea mai mare comoara. Cat aur a fost descoperit

Una dintre cele mai mari comori descoperite vreodata in Romania a fost scoasa la lumina, accidental, de inundatii. Oamenilor nu le-a venit sa creada cat aur au gasit! Cea mai mare comoara din Romania, gasita de pescari. Cat aur au pescuit Filmele si legendele americane sunt pline de aventuri ale vanatorilor de comori, insa putini .

Peste 40% dintre bancomatele din Romania nu sunt sigure. Iata cum poti ramane fara bani

Politia Romana a intensificat controalele la ATM-urile din tara, ce au avut ca scop prevenirea infractiunilor de furt din acestea. Astfel, vreme de doua luni, politistii au actionat la nivel national pentru a verifica siguranta derularii operatunilor cu numerar de la ATM-uri. Peste 40% dintre bancomatele din Romania nu sunt sigure Aceste controale au fost .

Gabriela Firea, reactie exploziva dupa ce a fost acuzata ca si-a batut joc de parintii din Romania: Sa vina Politia, sa ne ancheteze! Dar sa vina repede!

Inceputul noului an scolar a fost unul extrem de tensionat pentru toata lumea, dat fiind faptul ca lucrurile au stat diferit fata de restul anilor. Astfel ca, la deschiderea scolilor parintii nu au avut voie sa isi insoteasca copiii in clase sau in curtea scolii, ei fiind lasati la poarta. O poza postata de Gabriela .

Gabriela Firea si Florentin Pandele si-au batut joc de toti parintii din Romania. Asa au fost surprinsi in prima zi de scoala

Mult asteptata zi de 14 septembrie a fost una cu multe emotii pentru elevi si parinti, mai ales ca noul an scolar a venit cu multe schimbari din cauza pandemiei de coronavirus. Regulile de igiena impuse de autoritati in scoli nu au fost, se pare, respectate de toata lumea. Cum au fost surprinsi Gabriela Firea .

Anul scolar 2020-2021. Ultima schimbare pentru toti parintii din Romania: cum arata noul contract dupa inceperea scolilor

Schimbarile nu se opresc aici in privinta noului an scolar 2020-2021! Ultimul detaliu ii priveste pe parintii din Romania. Cum arata noul contract dupa inceperea scolilor si ce s-a schimbat? O noua clauza a fost introdusa in document. An scolar 2020-2021. Noua clauza in contract dupa inceperea scolilor Schimbarile in contextul pandemiei nu se opresc .

Primul copil cu COVID-19 din Romania, internat la ATI in stare foarte grava. Ce boala asociata infectiei a dezvoltat baiatul

Inceperea scolii a inceput cu multe emotii in randul tuturor. Majoritatea doctorilor au sustinut ca cele mai predispuse persoane sa dezvolte boli grave, in urma infectarii cu COVID-19, sunt persoanele care fac parte din categoriile de risc. Cu toate acestea, nu dupa multa vreme de la intoarcerea la scoala, a fost anuntat primul caz de .

Doliu in randul actorilor din Romania! O mare valoare ne-a parasit: il iubea tot orasul

Este veste neagra pentru cei care l-au cunoscut pe cel mai longeviv actor al Teatrului de Stat Constanta, pe nume Alexandru Mereuta. Acesta a murit la varsta de 93 de ani. Doliu in randul actorilor din Romania! Acesta a avut sansa de la lega o pretenie solida cu legendarul actor Toma Caragiu si era foarte .

Noua Casa 2020. Ce avans si ce dobanzi iti cer bancile din Romania

Noua Casa 2020 a luat startul pe 15 august, iar romanii care doresc sa isi achizitioneze o locuinta au inceput deja sa se intereseze despre conditiile, avansurile si dobanzile cerute de bancile din Romania. Noua Casa 2020. Avans si dobanzi Cele mai importante banci din Romania ofera romanilor posibilitatea de a-si cumpara o locuinta prin .

70 de tineri din Romania au murit pentru o poza! Motivul lor e dureros: Evitau un rau

70 de tineri din Romania au murit pentru o poza. Potrivit Politiei Romane, din anul 2014 si pana in prezent, 70 de copii si tineri au murit electrocutati, dupa ce au urcat pe vagoane de tren, pentru a face un selfie deosebit. De asemenea, unuii dintre soferi au uitat de volan, preocupati fiind de live-ul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )