Libnet.ro
UNICEF

06:30

Diagnosticarea bolii Alzheimer cu ajutorul cuprului este cea mai noua descoperire a unui roman

Playtech Playtech,
Diagnosticarea bolii Alzheimer cu ajutorul cuprului este cea mai noua descoperire a unui roman

Un recent experiment care a fost realizat pe soricei care sufereau de boala Alzheimer ofera noi dovezi ca izotopii de cupru pot fi utilizati pentru a detecta depozitele de proteine beta-amiloide. continuă pe Playtech

EXCLUSIV Drama lui Miki de la K-pital. Artista ne-a povestit care este cea mai mare durere a vietii ei

Mihaela Marinache 47 de ani), alias Miki, fosta solista a trupei K-pital, si-a tinut departe de ochii presei relatia cu Razvan Constantinescu. Fata rebela din fosta trupa K-pital a refuzat timp de 17 ani sa imbrace rochia de mireasa. Abia anul trecut, Mihaela Marinache a decis sa se cunune religios, pentru a putea fi nasa, .

De la Al Doilea Razboi Mondial nu s-a mai intamplat as807;a ceva. Este cea mai agresiva si pune stapanire pe toate popoarele

Situatie ingrijoratoare. Specialistii sustin ca de la Al Doilea Razboi Mondial nu s-a mai intamplat asa ceva. Mai mult, este agresiva si pune stapanire pe toate popoarele. Ce urmeaza sa se intample in intreaga lume?! Situatia ingrijoratoare in care se afla omenirea Declaratiile facute de Mihai Purcarea, CEO al BRD Asett Management, sunt de-a dreptul .

Onestitatea este cea mai buna politica: IMM-urile care dezvaluie proactiv scurgerile de date tind sa aiba pierderi financiare cu 40% mai reduse

Exista o corelatie intre modul in care este dezvaluita o bresa de securitate a datelor si pierderile financiare totale pe care le are o organizatie in urma unui incident de securitate cibernetica. Potrivit unui nou raport realizat de Kaspersky, IMM-urile care decid sa isi informeze voluntar partile interesate si publicul despre o astfel de situatie, in medie, vor pierde cu 40% mai putin decat celelalte companii, ale caror probleme de securitate ajung in mass-media. Aceeasi tendinta s-a constatat si in cazul companiilor mari.

Primarul din Alba Iulia, despre sarbatoarea de 1 Decembrie in pandemie: Va fi un ceremonial militar la Monumentul Unirii, nu o parada. Din pacate, este cea mai estompata din ultimii 30 de ani

Gabriel Plesa, primarul din Alba Iulia, a vorbit, vineri seara, intr-o interventie telefonica in studioul B1 TV despre cum vor fi organizate evenimentele de 1 Decembrie, in conditiile actualelor restrictii.

Actorul Matthew Perry s-a logodit cu Molly Hurwitz, cea mai minunata femeie de pe fata pamantului

Actorul Matthew Perry, cunoscut din serialul Friends si din filmul The Whole Nine Yards, s-a logodit cu Molly Hurwitz, despre care spune ca este cea mai minunata femeie de pe fata pamantului, potrivit People.

Cum faci acasa cea mai buna paine. Reteta lejera care este la indemana tuturor romanilor

Pandemia a scos la iveala niste bucatari de duminica ce nu stiau de indemanarea lor. Multi dintre romani si-au pus toate speratele si in preparate mai greu de facut precum painea. O reteta a reusit sa fie la indemana tuturor care nu fac asta atat de des. De ce ingrediente ai nevoie si care e .

Cum faci acasa cea mai buna banana bread. Desertul delicios, perfect pentru weekend

Un desert delicios, perfect pentru weekend sau pentru a fi servit la micul-dejun alaturi de o ceasca de cafea sau de ceai, reteta de mai jos este si foarte usor de preparat. Iata cum faci acasa cea mai buna banana bread sau chec cu banane. Cea mai buna reteta de banana bread Daca ai prea .

Cea mai buna varza murata, secretul localnicilor din Milisauti. Reteta perfecta, doar aici se face asa

In sezonul rece, cand nu prea mai gasim legume proaspete, toate gospodinele trebaluiesc in bucutarie. Este deja impamantenit obiceiul de a avea in casa, cel putin un borcan mare cu varza murata. Dar, ca sa iasa treaba buna, exista retetesecrete,unele dintre ele pastrate din generatie in genratie. Este si cazul localnicilor din Milisauti, care au .

EXCLUSIV Cum s-a imbolnavit, de fapt, Anamaria Prodan de covid. A facut cea mai mare greseala, reactia impresarei

Pandemia de coronavirus continua sa faca ravagii in Romania, in fiecare zi. Iar printre cei care au fost testati pozitiv cu Covid-19 este si Anamaria Prodan. Cunoscuta impresara de fotbalisti a povestit in exclusivitate pentru Playtech. ro tot ceea ce s-a intamplat. Este, totusi, multumita ca nu sunt si copiii ei in pericol. Asta pentru ca .

Cea mai puternica rugaciune a lui Arsenie Boca

Printre numeroasele scrieri si invataturi, parintele Arsenie ne-a lasat si o multime de rugaciuni. Una dintre cele mai puternice este cea de mai jos, pe care daca o veti rosti zilnic si va veti gandi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )