Libnet.ro
UNICEF

01:05

BEC a anuntat cifrele finale pentru prezidentiale: cati romani au votat la sectiile din tara

Playtech Playtech,
BEC a anuntat cifrele finale pentru prezidentiale: cati romani au votat la sectiile din tara

Duminica, la ora 21:00, s-a incheiat votul la sectiile deschise in tara. BEC a anuntat prezenta finala si ierarhia pe judete. Biroul Electoral Central a publicat pe site-ul propriu cifrele oficiale de la primul tur al alegerilor prezidentiale. in total, la sectiile deschise pe teritoriul Romaniei au votat 8. 688 de romani. in termeni procentuali, inseamna . continuă pe Playtech

Alegeri prezidentiale: cati romani din diaspora au votat de-a lungul anilor pentru alegerea presedintelui

Participarea romanilor din strainatate la alegerile prezidentiale dupa 1989 arata o prezenta mai slaba inainte de 2009 si un trend de crestere incepand cu scrutinul din acest an. De asemenea, se observa ca in intervalul 1992-2004 nu exista diferente.

Cati romani au votat in Coreea de Nord la aceste alegeri prezidentiale

Ai putea spune ca, odata cu aceste alegeri prezidentiale, Romania a dus democratia in Coreea de Nord. Si acum vedem cati romani au votat deja. Romanii din Coreea de Nord intra la.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cati romani au votat in diaspora la alegerile prezidentiale din 1992 - 2014

Participarea romanilor din strainatate la alegerile prezidentiale dupa 1989 arata o prezenta mai slaba inainte de 2009 si un trend de crestere incepand.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Record absolut de prezenta in diaspora. Cati romani au votat pana la ora 14.00

Peste 414. 000 de romani au votat in diaspora, pana la ora 14. 00, in cea de-a treia zi de scrutin prezidential. Acestora li se alatura aproximativ.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Prezenta la urne. Cati romani au votat pana la ora 12:00

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale a fost, duminica, la nivel national, pana la ora 12,00, de 15,82%, potrivit site-ului Biroului Electoral Central. Numarul total al.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cati romani au votat in strainatate pana la 7.00 ora Romaniei

Aproape 79. 000 de romani au votat la urne in primul tur al alegerilor prezidentiale pana sambata la 07:00 ora Romaniei, cand s-a incheiat practic prima zi de vot in afara tarii, prin inchiderea sectiilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Primarul din Baia Mare PROTESTEAZA si REFUZA sa voteze pentru prezidentiale: Ce le reproseaza Chereches candidatilor

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, a refuzat sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale. Edilul a mers la sectia de votare si, in semn de protest, a zis ca nu pune stampila pe niciun candidat.

VIDEO UPDATE Ion Iliescu a votat pentru prezidentiale. Membrii sectiei de votare i-au dus urna mobila Protestatarul Ceausescu, amendat dupa ce a facut scandal in fata casei fostului presedinte

Ion Iliescu a votat, duminica, pentru alegerile prezidentiale. Fostul presedinte a votat la locuinta sa, unde i-a fost dusa urna mobila.

Scenariu exploziv lansat de Ion Cristoiu. Cine intra in turul II in cursa pentru prezidentiale

Ion Cristoiu vine cu un nou scenariu incendiar, la Antena 3. Jurnalistul sustine ca Iohannis va fi victorios in urma alegerilor prezidentiale, insa turul al doilea va depinde de prezenta la vot a.

Azi, ultima zi a campaniei pentru prezidentiale, turul I

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale, care a inceput pe 12 octombrie, se va incheia sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )