Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ianis Hagi, facut praf de un fost fotbalist: Scuze, Giga, asta-i realitatea. Trezeste-te

Playtech Playtech,
Ianis Hagi, facut praf de un fost fotbalist: Scuze, Giga, asta-i realitatea. Trezeste-te

Marcel Puscas a postat pe pagina sa de socializare un mesaj dur la adresa lui Ianis Hagi. Acesta sustine ca asteptarile patronului de la FC viitorul, Gica Hagi, de la fiul sau, nu sunt realiste. Ianis Hagi, facut praf de un expert Totodata, fostul fotbalist este de parere ca fiul lui Gica Hagi nu ar . continuă pe Playtech

Veste uimitoare primita de Ianis Hagi. Anuntul zilei in Spania

Ianis Hagi, tanarul atacant al echipei scotiene Glasgow Rangers, ar putea avea parte de mutarea carierei sale. Presa spaniola vorbeste pe larg despre interesul Seviliei de a-l transfera in perioada de mercato. Conform presei spaniole, consiliul de administratie din Sevilla il doreste, din nou, pe Ianis in viitorul lot al echipei. Ianis Hagi, mutare de .

Se bat pe Ianis Hagi! Ce mari cluburi sportive vor sa puna mana pe fotbalistul roman

Ianis Hagi a inceput sezonul cu sustinere totala din partea antrenorului Steven Gerrard. Cu toate acestea, insa in ultimele luni, fiul lui Gica Hagi si-a pierdut postul de titular in fata jamaicanului Kemar Roofe, in varsta de 27 de ani. Ce cluburi vor sa puna mana pe Ianis Hagi Glasgow Rangers este lider detasat si .

Ianis Hagi chiar nu mai e bagat in seama la Rangers. Ce s-a intamplat aseara in Scotia

Ieri, in Scotia, a avut loc unul din cele mai importante meciuri pentru echipa lui Ianis Hagi, Glasgow Rangers. Ieri s-a jucat Sferturile Cupei Ligii Scotiene. Glasgow Rangers ajucat impotriva celor de la Livingston. Din pacate, Glasgow a suferit o infrangere pentru prima data in 27 de meciuri, seara trecuta. Glasgow Rangers pierde, dupa 27 .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )