Libnet.ro
UNICEF

18:15

Comisia Europeana vrea interzicerea tehnologiilor de recunoastere faciala. Motivele din spatele initiativei

B1 B1,
Comisia Europeana vrea interzicerea tehnologiilor de recunoastere faciala. Motivele din spatele initiativei

Comisia Europeana are in vedere impunerea unei interdictii temporare asupra tehnologiilor de recunoastere faciala utilizate atata de sistemele publice, cat si in cele private, relateaza Euractiv, care citeaza. continuă pe B1

Comisia Europeana vrea interzicerea tehnologiilor de recunoastere faciala. Motivele din spatele initiativei

Comisia Europeana are in vedere impunerea unei interdictii temporare asupra tehnologiilor de recunoastere faciala utilizate atata de sistemele publice, cat si in cele private, relateaza Euractiv, care citeaza.

UE vrea sa interzica folosirea tehnologiilor de recunoastere faciala in spatiile publice

Comisia Europeana ia in considerarea interzicerea utilizarii tehnologiilor de recunoastere faciala in spatiul public, pentru urmatorii cinci ani, pentru a putea reglementa toate aspectele ce tin de folosirea ei astfel incat sa nu fie utilizata abuziv. Tehnologia de recunoastere faciala este implementata in Romania prin sistemul SII Analytics gestionat de SRI.

UE analizeaza interzicerea tehnologiei de recunoastere faciala in zonele publice

Uniunea Europeana analizeaza interzicerea tehnologiei de recunoastere faciala in zone publice timp de pana la cinci ani, pentru a da timp prevenirii abuzurilor, informeaza News. ro.

Tehnologia de recunoastere faciala, interzisa? Care sunt problemele

Sistemele care au la baza tehnologia de recunoastere faciala incep sa ridice unele semne de intrebare. Exista mai multe ingrijorari in acest sens. Tehnologia recunoasterii faciale a.

COMISIA EUROPEANA: Toata lumea are dreptul la opinie proprie, dar nu la fapte proprii

Comisia Europeana a anuntat, miercuri, ca nu va tolera distorsionarea faptelor istorice, dupa ce Rusia a sugerat ca Polonia este partial responsabila pentru declansarea celui de-al Doilea Razboi Mondial, afirmand ca va combate dezinformarea oriende va aparea.

Comisia Europeana trimite Polonia in fata Curtii de Justitie a UE. Bruxellesul este nemultumit de noul regim disciplinar aplicabil judecatorilor polonezi

Comisia Europeana a decis marti sa sesizeze Curtea de Justitie a UE cu privire la noul regim disciplinar aplicabil judecatorilor polonezi, solicitand Curtii aplicarea unei proceduri accelerate, informeaza.

Salariului minim in UE: Comisia Europeana a lansat prima etapa a consultarii privind salarii minime echitabile pentru lucratorii din Uniune

Comisia Europeana a lansat prima etapa a consultarii cu partenerii sociali intreprinderile si sindicatele cu privire la introducerea unui salariu minim garantat la nivelul intregii Uniuni Europene, potrivit unui comunicat al Comisiei, citat de Mediafax. Romania este tara cu cea mai mare pondere din totalul de angajati, platiti cu salariul minim, la nivel de UE.

Comisia Europeana cere Curtii Europene de Justitie sa suspende Sectia Disciplinara a Curtii Supreme din Polonia Polonia spune ca UE nu are temei pentru a pune la indoiala reformele din domeniul justitiei

Comisia Europeana a decis sa ceara Curtii Europene de Justitie sa impuna masuri provizorii Poloniei referitor la Sectia Disciplinara a Curtii Supreme, ordonandu-i sa suspende functionarea acesteia, in contextul procedurii de infringement privind noul regim disciplinar pentru judecatorii polonezi.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3338 seconds )