Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti proaste pentru Donald Trump. Care este riscul ca presedintele american sa moara din cauza infectiei cu COVID-19

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru Donald Trump. Care este riscul ca presedintele american sa moara din cauza infectiei cu COVID-19

Vestea extrem de trista de la Casa Alba. Presedintele american Donald Trump si sotia sa, Melania Trump, au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. Informatia a fost transmisa chiar de catre presedinte pe contul sau de Twitter, reteaua sociala preferata de acesta. Donald Trump se afla in categoria de risc Vestea infectarii celor doi soti . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru toti soferii! Ce se intampla cu taxele auto, de la 1 octombrie 2020

Sunt vesti proaste pentru soferi dupa ce s-a anuntat ca taxele auto nu se mai platesc la DRPICV. Astfel, incepand de astazi, 1 octombrie 2020, taxele pentru eliberarea certificatelor de inmatriculare, a autorizatiilor de circulatie provizorie, precum si a permiselor de conducere nu se mai pot plati, in numerar, direct la ghiseele serviciilor de permise .

Vesti proaste pentru profesori! Ce se intampla cu cei care refuza predarea online

Fata de saptamana trecuta, s-a dublat numarul de scoli care au intrat in scenariul rosu. Pentru prima data de la cand a inceput pandemia de coronavirus, Inspectoratul Scolar Bucuresti anunta cu disponibilizarea cadrelor didactice care refuza sa predea online. Ce se intampla cu profesorii care refuza predarea online inca noua scoli din Bucuresti intra in .

Vesti proaste pentru Vulpita si Viorel Stegaru, dupa alegerile locale. Ce le-a facut primarul

Considerat polul saraciei in Europa, Vasluiul e cunoscut de romani ca fiind un judet cu oameni veseli, carora le place licoarea lui Bacchus, cu populatia asistata, copii singuri, elevi care abandoneaza scoala, sate goale, fara prea multi investitori, dar de aproape un an si cu staruri. Pe atat de iubite, pe atat de blamate, insa, .

Vesti proaste pentru toti gamerii din Romania! Ce se intampla cu jocurile video

Pe masura ce razboiul consolelor revine, incepand de luna viitoare gamerii vor avea de suferit. Ce urmeaza sa faca Microsoft si Sony. Vesti proaste pentru gameri, ce se intampla cu jocurile video Conform CNBC, pe masura ce razboiul consolelor revine, jocurile video sunt pe cale sa se scumpeasca. Luna viitoare, Microsoft si Sony urmeaza sa .

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru Donald Trump. Ce i-a transmis presedintelui SUA

Vineri dimineata, Donald Trump a anuntat pe Twitter ca, atat el, cat si sotia lui Melania Trump, au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Romaniei i-a trimis un mesaj lui Donald Trump. Klaus Iohannis mesaj de ultima ora pentru Donald Trump Dupa ce Donald Trump a facut public faptul ca atat el, cat si Melania .

Care este riscul ca Trump sa moara de Covid-19, tinand cont de varsta sa si de faptul ca este usor obez

Principalul expert australian privind pandemia de coronavirus, doctorul Norman Swan cel care are o functie echivalenta cu a americanului Anthony Fauci), a estimat care este probabilitatea ca presedintele SUA sa nu scape cu viata dupa ce s-a infectat cu Sars-Cov-2, potrivit Guardian.

Vesti bune pentru fermierii romani care au fost afectati de criza COVID

Mii de fermieri pot primi un ajutor de la stat de pana la sapte mii de euro. Bugetul total este de 150 milioane de euro, bani proveniti din fonduri europene.

Vesti proaste de la Zuckerberg: ce se intampla cu Facebook Messenger, Instagram si Whatsapp

Vesti proaste pentru toti utilizatorii Facebook Messenger, Instagram si Whatsapp! Anuntul facut recent de Mark Zuckerberg va schimba complet modul in care vor functiona cele trei aplicatii. Ce se intampla cu Facebook Messenger, Instagram si Whatsapp Anuntul facut recent de Mark Zuckerberg i-a lasat pe multi dintre utilizatorii celor trei aplicatii intrebanduse ce urmeaza, mai .

Vesti proaste: ramanem fara caldura la iarna?! Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

Sunt vesti proaste pentru bucuresteni. Acestia risca sa ramana fara caldura la iarna. Premierul Ludovic Orban a precizat ca sunt sanse foarte mari ca locuitorii din Capitala sa aiba parte de o iarna grea, in conditiile in care furnizarea de caldura va fi una foarte dificila. Bucurestenii ar putea ramane fara caldura la iarna. Ce .

Alegeri prezidentiale in SUA. Schimb de replici dure in prima dezbatere dintre Donald Trump si Joe Biden. Trump:Nu este nimic inteligent la tine, Joe Biden: E greu sa vorbesti peste clovnul asta (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump si contracandidatul sau democrat, Joe Biden, s-au confruntat in prima dezbatere televizata in cursa pentru Casa Alba, care a avut loc la Cleveland. Discutiile s-au centrat pe ec.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )