Libnet.ro
UNICEF

15:15

Vesti bune pentru fermierii romani care au fost afectati de criza COVID

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru fermierii romani care au fost afectati de criza COVID

Mii de fermieri pot primi un ajutor de la stat de pana la sapte mii de euro. Bugetul total este de 150 milioane de euro, bani proveniti din fonduri europene. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru angajatii de la Dinamo. Anuntul radical al conducerii: ce le vor face

Dinamo a trecut in era spaniola, iar fanii sunt multumiti de modul in care au decurs lucrurile pentru echipa favorita. De la venirea lui Cosmin Contra, formatia din Stefan cel Mare a fost foarte activa pe piata transferurilor. Si a inceput sa obtina si rezultate. A venit prima victorie in acest sezon, scor 3-1, pe .

Vesti proaste pentru romanii care asteptau petrecerile de Revelion. Raed Arafat a facut anuntul

Din pacate, dupa cum v-ati dat deja seama, avem vesti proaste pentru romanii care asteptau petrecerile de Revelion. Raed Arafat sustine ca, anul acesta, trebuie sa le anulam daca ne dorim sa tinem pandemia sub control. Acelasi lucru se va intampla si cu petrecerile de Craciun. Petrecerile de Revelion, anulate de pandemia de covid-19 Seful .

Vesti proaste pentru profesori! Cand dispare profesia de dascal

Sute de profesori in varsta speriati de noul coronavirus au decis sa puna punct carierei. Nu s-au mai intors la catedra din 14 septembrie, de teama ca se vor infecta. Prematur, ei au recurs la o decizie pe care ar putea in viitor sa o ia majoritatea dascalilor din Romania, atunci cand educatia online va .

Anuntul pentru toti cei care au centrale de apartament. Romanii primesc chiar acum asta gratis

Vesti excelente de la stat! Este vorba despre cei cu centrale termice. Ce urmeaza sa primeasca romanii, gratis? Anuntul a fost facut, oficial, in urma cu putin timp. Anuntul pentru toti cei care au centrale de apartament. Ce primesc romanii, gratuit? Cele mai recente modificari aduse legii energiei au dus la elaborarea unui nou regulament .

Alegeri locale 2020. Amenzi usturatoare pentru toti romanii care fac asta, in ziua votului. Grija mare!

Alegeri locale 2020. Fotografierea ori filmarea prin orice mijloace a buletinului de vot de catre alegatori in timp ce voteaza se sanctioneaza cu o amenda care este cuprinsa intre 600 si 1. 000 de lei, a anuntat azi, purtatorul de cuvant al MAI, pe nume Monica Dajbog. Alegeri locale 2020. Amenzi usturatoare pentru toti romanii care .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )