Libnet.ro
UNICEF

11:17

Honor 8X si 8X Max sunt cele mai mari telefoane pe care poti pune mana

Playtech Playtech,
Honor 8X si 8X Max sunt cele mai mari telefoane pe care poti pune mana

In ultimele saptamani, au aparut mai multe zvonuri pe internet legate de Honor 8X si Honor 8X Max. Acestea telefoane Huawei supradimensionate au fost anuntate oficial ieri, 5 septembrie. Pe. continuă pe Playtech

Unul dintre cele mai mari IFN-uri britanice, in faliment

Wonga, unul dintre cele mai mari IFN-uri din Marea Britanie, a intrat in faliment, anunta publicatia Les Echos. Un text pe un fundal galben blocheaza acum pagina de pornire a site-ului web Wonga, unul dintre cei mai mari creditori din Marea Britanie, scrie publicatia franceza. Compania - care a oferit anterior imprumuturi pe termen scurt cu dobanzi foarte ridicate - anunta in putine cuvinte ceea ce presa britanica estima de cateva zile: ca este in faliment.

Ambasada Rusiei: Cele mai mari exercitii de razboi din Rusia din ultimii aproape 40 de ani nu reprezinta nicio amenintare la adresa pacii

Cele mai mari exercitii militatare care vor avea loc in Rusia din 1981 ,Vostok-2018, in perioada 11-15 septembrie, vor implica peste 200 de mii de militari, aproximativ 400 de avioane si elicoptere, pana la 7. 000 de vehicule de lupta, inclusiv 1. 100 de tancuri, 1. 200 de dispozitive, lansatoare multiple de rachete si mortiere, si peste 50 de nave militare, informeaza Ambasada Rusiei in Romania. Aceasta subliniaza ca manevrele se desfasoara exclusiv pe teritoriul national al Rusiei si nu reprezinta nicio amenintare la adresa pacii si a securitatii internationale.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai carismatice zodii. Te numeri printre ele?

Nu poti sa fii pe placul tuturor, asta e clar, dar niciodata nu vei fi ignorata daca esti o persoana cu carisma. Iata care sunt cele mai carismatice zodii: HOROSCOP. Leu Leii sunt nascuti.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care sunt cele mai intalnite ticuri verbale

Ana Iorga a vorbit la Pe cuvant despre cele mai intalnite ticuri verbale. Despre gen e vorba, un tic verbal care are un succes nebun, dar ar fi bine sa incercam sa-l eliminam din vocabularul.

Romnia ocupa a patra pozitie. Polonia gazduieste cei mai multi giganti din Top 500. Coface a prezentat studiul anual cu cele mai mari 500 de companii din Europa Centrala si de Est

Compania de asigurari de credite Coface a prezentat joi cel de-al zecelea studiu anual cu date despre cele mai mari 500 de companii din Europa Centrala si de Est - Top 500 ECE. Acesta clasifica companiile dupa cifra de afaceri si analizeaza in plus mai multe date, cum ar fi numarul de angajati, cadrul general al companiilor, sectoarele si pietele, precum si noile evaluari Coface. Top 500 ECE reflecta dezvoltarea in regiune. Iata principalele concluzii.

Un barbat pretinde ca a rezolvat unul dintre cele mai mari mistere aviatice din istorie folosind doar Google Maps

Un britanic, Ian Wilson, este de parare ca a gasit ramasitele l avionului MH370 cu ajutorul Google Maps. Avionul care a disparut in 2014 cu 239 de persoane la bord este considerat a fo cel mai mare mi.

Cum a fost posibila una dintre cele mai mari surprize de la US Open si ce a declarat Darren Cahill despre victoria lui Millman in fata lui Federer

Surpriza imensa la US Open: elvetianul Roger Federer a fost invins de John Millman, locul 55 mondial, prima victorie a australianului in fata unui jucator din Top 10 .

Un sfert dintre directorii din companii spun ca sunt interesati de tehnologia blockchain - studiu

Un sfert dintre executivii intervievati in cadrul unui studiu PwC declara ca au inceput sa implementeze tehnologia blockchain. 10% au spus ca au proiecte dezvoltate in faza pilot in timp ce 15% au proiecte deja operationale. increderea si incertitudinea privind reglementarea sunt cele mai mari obstacole identificate in adoptarea tehnologiei blockchain de catre companii.

Cele mai violente organizatii teroriste. Care sunt gruparile care au revendicat cele mai cumplite masacre si atentate

Ku Klux Klan s-a numarat printre cele mai vechi grupari extremiste ale caror membri s-au facut remarcati prin cruzimile savarsite. De-a lungul timpului, nenumarate alte organizatii organizatii teroriste au ajuns in in atentia intregii lumi.

Melescanu, despre afirmatiile comisarului Oettinger: Sunt lipsite de acoperire n realitate / Romnia a fost si ramne unul dintre cele mai pro-europene state din UE

Ministrul de externe Teodor Melescanu a reactionat joi fata de acuzatiile comisarului european Gunther Oettinger potrivit carora Romania, alaturi de Polonia, Ungaria si Italia vor sa slabeasca Uniunea Europeana, transmitand ca astfel de afirmatii nu au acoperire in realitate. Melescanu a adaugat ca Romania ramane unul dintre cele mai pro-europene state membre, fiind pregatita sa asigure presedintia Consiliului UE.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2835 seconds )