Libnet.ro
UNICEF

16:00

INTERVIU Bianca Lewis, hackerita romanca de numai 12 ani: Fetele ar trebui lasate sa isi descopere singure pasiunile

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Bianca Lewis, hackerita romanca de numai 12 ani: Fetele ar trebui lasate sa isi descopere singure pasiunile

Cea mai mare conferinta de securitate cibernetica din Romania, DefCamp, a avut in acest an un invitat de marca: Bianca Lewis, o fata de numai 12 ani, pe jumatate romanca, celebra printre hackeri pentru descoperirea unei vulnerabilitati in sistemul de vot american cu doi ani in urma. Adevarul a avut ocazia de a sta de vorba cu ea si de a afla mai multe despre una dintre cele mai tinere voci din hacking. continuă pe Adevărul

VIDEO Romanca din America, Bianca Lewis, hacker la doar 12 ani: Sistemul de vot pe hartie este cel mai bun

Bianca are doar 12 ani, traieste in Statele Unite, dar iubeste sa viziteze Romania, in special Brasovul, de unde este mama ei. Este pasionata de IT inca de la gradinita, acum, studiaza de acasa homeschooling), are propria firma prin care incearca sa ajute fetele sa invete hacking si crede ca sistemul de vot romanesc este mult mai bun decat cel american.

Donald Trump, descris intr-o carte ca un copil de 12 ani intr-un turn de control al traficului aerian

Autorul anonim al unei carti mult asteptate in care se vorbeste despre Casa Alba in timpul lui Trump l-a descris pe presedintele american ca trecand dintr-o criza in alta, ca un copil de 12 ani intr-un turn de control al traficului aerian, potrivit mai multor fragmente publicate de Washington Post, joi.

Bianca are 12 ani, este hacker si detine deja propria companie IT. Ce mesaj are pentru romani, inaintea alegerilor prezidentiale

Bianca Lewis este unul dintre cei mai cunoscuti hackeri din lume. Cand avea doar 10 ani a descoperit o vulnerabiliate in ceea ce ar fi trebuit sa fie unul dintre cele mai sigure sisteme electronice din lume, scrie st.

O fata de 12 ani, data disparuta in Brasov, a fost gasita in Capitala, alaturi de iubitul ei de 19 ani (VIDEO)

Autoritatile din Brasov au fost puse pe jar si asta dupa ce o fata in varsta de 12 ani a disparut de acasa. Salvatorii au activat Planul Rosu, iar in paralel cu cautarile din teren, actiunea a ajuns.

UPDATE Fata de 12 ani, data disparuta in Brasov, dupa ce a plecat la scoala. Unde a fost gasita adolescenta

O fata de 12 ani, din Codlea, judetul Brasov, este data disparuta, dupa ce vineri a plecat spre scoala si nu a mai revenit acasa. Ea are la ea telefonul mobil si bani, transmite corespondentul Mediafax.

Caz socant! O copila de numai 11 ani a nascut. Cine este tatal copilului!

O copila de 11 ani a reusit sa socheze medicii! Minora, din Spania, a ramas insarcinata cu propriul sau frate, un adolescent de 14 ani si a adus pe lume un baietel perfect sanatos, scrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )