Libnet.ro
UNICEF

17:30

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccinul anti-covid-19. Adevarul despre calitatea lui

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccinul anti-covid-19. Adevarul despre calitatea lui

Asa cum a fost anuntat, inca din 16 decembrie, Romania va incepe campania de vaccinare anti-covid. Data startului a fost stabilita ca fiind 27 decembrie duminica). Presedintele Klaus Iohannis anunta acest lucru, iar Valeriu Gheorghita confirma startul campaniei, doua zile mai tarziu. Astazi am primit din partea Presedintelui asigurari in ceea ce priveste vaccinul anti-covid. continuă pe Playtech

Informatii de ultima ora despre vedeta in stare critica: Plamanii sunt la 5%

Starea de sanatate a impresarului vedetelor, Lucian Ionescu, este foarte grava. Plangea, se sufoca, plamanii sunt doar 5%. Lucian Ionescu, vedeta de la ATI. Informatii de ultima ora despre starea sa de sanatate Este intubat, la ATI, la Spitalul Clinic Dr. Cantacuzino. Plamanii lui sunt blocati, mai functioneaza doar 5%, doar o minune il .

Presedintele Klaus Iohannis, declaratie de presa la ora 19, in direct pe B1 TV. Seful statului ar putea anunta numele premierului desemnat

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, marti, ora 19, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. Este destul de probabil ca seful statului sa anunte.

Klaus Iohannis, despre ce se va intampla de Craciun. Anunt despre restrictii: Nu e de joaca!

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca de Craciun nu vor fi introduse noi restrictii, insa i-a indemnat pe romani sa respecte, in continuare, regulile de protectie sanitara.

Florin Calinescu il desfiinteaza pe Klaus Iohannis. Ce a putut spune despre presedintele Romaniei

Florin Calinescu s-a dezlantuit la adresa noii puteri. Actorul a izbit de pamant partidele de Dreapta, apoi l-a luat la rand si pe Klaus Iohannis. Florin Calinescu, despre noua putere. Presedintele Klaus Iohannis a fost desfiintat Florin Calinescu a lansat un atac la adresa presedintelui, dar nu i-a ocolit nici pe cei din coalitia de .

Klaus Iohannis catre guvernul Citu: Ciclul promisiunilor s-a incheiat! La treaba! Premierul a uitat sa jure cu mana pe Biblie sau pe Constitutie

Premierul Florin Citu si membrii cabinetului au depus, miercuri seara, de la ora 20, juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri seara, decretul pentru numirea Guvernului. depunerea juramantului este programata la ora 20.

Montaj video in care toti liderii europeni vorbesc despre sfarsitul pandemiei. Ce a spus Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis vorbeste, intr-un mesaj publicat pe Twitter, despre perspectiva rapida a unui vaccin anti-COVID-19, pentru a proteja cetatenii UE de pandemie. Seful statului a participat, alaturi de ceilalti lideri europeni, la un montaj video in care evoca, fiecare in limba lui, eforturile facute in lupta cu coronavirusul, precum si mult asteptatul sfarsit al pandemiei.

Florin Citu, desemnat pentru pozitia de prim-ministru. Klaus Iohannis: Coalitia formata din PNL, USR-PLUS si UDMR a dovedit deja majoritatea in Parlament (VIDEO)

UPDATE, 22 decembrie, ora 19:45 Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretul prin care il desemneaza pe Florin Citu in calitate de candidat la functia de prim-ministru. Presedintele.

Oficial. Klaus Iohannis l-a desemnat pe Florin Citu pentru postul de premier

Presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat marti seara pe liberalul Florin Citu pentru rolul de prim-ministru, ca urmare a negocierilor care le-a tinut la Cotroceni cu partidele.

Reguli dure la prima intalnire a Dianei Sosoaca cu Klaus Iohannis. Ce nu a avut voie sa bea, deloc

Diana Sosoaca a vorbit cu Ion Cristoiu despre intalnirea sa cu Klaus Iohannis. Noua senatoare a dezvaluit prima impresie pe care a avut-o cand a constientizat ca se afla in aceeasi incapere cu seful de stat, dar si unele detalii interesante, cum ar fi interdinctiile carora a fost nevoita sa se conformeze. Diana Sosoaca, despre .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )