Libnet.ro
UNICEF

17:45

Oficial. Klaus Iohannis l-a desemnat pe Florin Citu pentru postul de premier

Adevărul Adevărul,
Oficial. Klaus Iohannis l-a desemnat pe Florin Citu pentru postul de premier

Presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat marti seara pe liberalul Florin Citu pentru rolul de prim-ministru, ca urmare a negocierilor care le-a tinut la Cotroceni cu partidele. continuă pe Adevărul

Premierul desemnat Florin Citu, dator vandut la banca de la care a fost dat afara ulterior crizei leului din 2008

Premierul desemnat Florin Citu, ministru de Finante in guvernul PNL, are o pregatire solida in domeniul economic, conform CV-ului sau public, dar si datorii de peste 300. 000 de euro, conform declaratiei de avere de pe site-ul Ministerului de Finante.

Florin Citu, desemnat pentru pozitia de prim-ministru. Klaus Iohannis: Coalitia formata din PNL, USR-PLUS si UDMR a dovedit deja majoritatea in Parlament (VIDEO)

UPDATE, 22 decembrie, ora 19:45 Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretul prin care il desemneaza pe Florin Citu in calitate de candidat la functia de prim-ministru. Presedintele.

FLORIN CITU: Voi face tot ce este posibil pentru a avea o guvernare stabila si de lunga durata

Premierul desemnat, Florin Citu, a declarat marti ca va face tot ce este posibil pentru a avea o guvernare stabila si de lunga durata, scrie Agerpres.

VIDEO Klaus Iohannis: Am decis sa-l desemnez pe Florin Citu pentru pozitia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca, dupa consultarile cu majoritatea de dreapta formata din PNL, USRPLUS si UDMR, a decis sa-l desemneze pe actualul ministru de Finante Florin Citu pentru postul de premier.

Ce i-au spus liderii coalitiei lui Klaus Iohannis. Florin Citu: De maine seara pornim la drum

Liderii coalitiei de centru-dreapta au declarat, marti seara, dupa consultarile cu Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, ca i-au spus presedintelui ca sunt pregatiti sa guverneze impreuna, sprijinindu-l pe Florin Citu pentru functia de prim-ministru.

Florin Citu a anuntat care e primul lucru pe care il va face ca premier

Premierul desemnat, Florin Citu, a declarat, marti seara, ca obiectivul Guvernului pe care il va conduce este de a trece rapid tara prin criza de sanatate, cu costuri cat mai putine pentru romani, dar si sa reaseze economia pe picioarele ei.

Klaus Iohannis: Nimeni, niciodata, nu trebuie sa uite ca, pentru idealurile lor, romanii s-au asezat in fata tancurilor

In urma cu 31 de ani, romanii au asezat piatra de temelie a Romaniei democratice si nimeni, niciodata, nu trebuie sa uite ca, pentru idealurile lor, romanii s-au asezat in fata tancurilor, afirma Klaus Iohannis in mesajul transmis cu prilejul Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii.

Florin Citu, propus oficial premier de catre Klaus Iohannis: Fiecare ministru va avea obiective clare, monitorizate trimestrial (VIDEO)

Florin Citu a fost propus pentru functia de premier de catre Klaus Iohannis. Reprezentantul coalitiei de guvernare a oferit prima reactie, ins eara de marti, 22 decembrie. Romania trece printr-o.

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa ce presedintele l-a desemnat premier pe Florin Citu

Marcel Ciolacu a comentat, marti seara, la Antena 3, desemnarea lui Florin Ciu ca premier de catre presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: il desemnez pe Florin Citu premier

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat, marti seara, pe Florin Citu premier. Acesta are la dispozitie 10 zile sa formeze guvernul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2258 seconds )