Libnet.ro
UNICEF

09:30

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri seara, decretul pentru numirea Guvernului. depunerea juramantului este programata la ora 20. continuă pe Adevărul

Presedintele Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului Citu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru numirea Guvernului Citu.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului. Ministrii au depus juramantul de investitura (VIDEO)

UPDATE, 23 decembrie, ora 20. 22Prim-ministrulFlorin Citu si ceilalti membri ai Guvernului au depusjuramantului de investitura, miercuri, 23 decembrie, siisi incep oficial.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului Romaniei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat, miercuri, decretul pentru numirea Guvernului Romaniei.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti seara, decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de prim-ministru. Citu urmeaza sa prezinte lista ministrilor, dupa ce partidele vor definitiva propunerile, si Programul de guvernare,.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti seara, decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de prim-ministru. Citu urmeaza sa prezinte lista ministrilor, dupa ce partidele vor definitiva propunerile, si Programul de guvernare,.

Florin Calinescu il desfiinteaza pe Klaus Iohannis. Ce a putut spune despre presedintele Romaniei

Florin Calinescu s-a dezlantuit la adresa noii puteri. Actorul a izbit de pamant partidele de Dreapta, apoi l-a luat la rand si pe Klaus Iohannis. Florin Calinescu, despre noua putere. Presedintele Klaus Iohannis a fost desfiintat Florin Calinescu a lansat un atac la adresa presedintelui, dar nu i-a ocolit nici pe cei din coalitia de .

Decretul pentru desemnarea lui Florin Citu candidat la functia de prim-ministru a fost publicat in Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in calitate de candidat la functia de prim-ministru, documentul fiind publicat marti in Monitorul Oficial.

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete Patru judecatori si un procuror, eliberati din functii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, mai multe decrete. Acestea vizeaza acreditarea ambasadorilor in Macedonia de Nord, Bosnia si Hertegovina, Australia, Albania, Peru, Senegal, Argentina si.

Florin Citu, desemnat pentru pozitia de prim-ministru. Klaus Iohannis: Coalitia formata din PNL, USR-PLUS si UDMR a dovedit deja majoritatea in Parlament (VIDEO)

UPDATE, 22 decembrie, ora 19:45 Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretul prin care il desemneaza pe Florin Citu in calitate de candidat la functia de prim-ministru. Presedintele.

KLAUS IOHANNIS, CATRE NOUL GUVERN: La treaba!

Membrii Guvernului condus de Florin Citu au depus, miercuri seara, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura, ocazie cu care presedintele Klaus Iohannis a vorbit pe scurt despre obiectivele noii echipe de la Palatul Victoria.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )