Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis si-a atras ura tuturor romanilor! Ce decizie radicala a luat in privinta taierilor ilegale de padure

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis si-a atras ura tuturor romanilor! Ce decizie radicala a luat in privinta taierilor ilegale de padure

Noul Cod Silvic a fost promulgat luni de catre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Acesta prevede mai multe modificari, prin care ar trebui sanctionate taierile ilegale de padure si violentele impotriva padurarilor. Ce decizie radicala a luat Klaus Iohannis in privinta taierilor ilegale de padure Potrivit noului cod adoptat de Parlament si promulgat de presedinte, furtul . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis a promulgat noul Cod Silvic

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni noul Cod Silvic, care prevede mai multe modificari prin care ar trebui sanctionate mai aspru taierile ilegale si violentele impotriva padurarilor. Nu rezolva problema combaterii taierilor ilegale. Este o simpla cosmetizare, nu o reforma reala a politicilor forestiere nationale, sustine WWF, intr-o scrisoare transmisa presedintelui, in urma cu o saptamana, anunta Digi24.

Klaus Iohannis a promulgat noul Cod Silvic: Taierile ilegale de paduri, sanctionate aspru Camioanele care transporta copaci, confiscate

Presedintele Klaus Iohannis a semat luni mai multe decrete printre care si Noul Cod Silvic. Astfel, furtul de arbori va intra sub incidenta penala, iar camioanele care transporta copaci taiati ilegal,.

Cea mai buna ciorba de perisoare. Reteta e atat de simpla si e favorita lui Klaus Iohannis

Vrei sa stii care este secretul unei ciorbe de perisoare spectaculoase? Iata ce trebuie sa faci pas cu pas si care este ingredientul secret! Reteta este favorita presedintelui Romaniei. Reteta pentru ciorba de perisoare Ciorba de perisoare actrita cu bors este una dintre cele mai bune, mai ales ca are ingredientele preferate ale fiecaruia. Orice .

Klaus Iohannis: Romania a contribuit substantial la consolidarea pozitiei NATO in zona Marii Negre. Vom ramane un pilon de securitate, in contextul amenintarilor existente

Romania va ramane un membru credibil al NATO si un pilon de stabilitate si securitate, in contextul provocarilor si amenintarilor existente, a transmis presedintele Klaus Iohannis, cu prilejul aniversarii a.

Comandantul suprem al NATO din Europa, in vizita in Romania. Va fi decorat de Klaus Iohannis

Comandantul suprem al fortelor aliate NATO in Europa, generalul american Tod D. Wolters, face o vizita in Romania si se va intalni cu ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, cu seful Armatei, generalul-locotenent Daniel Petrescu, dar si cu presedintele Klaus Iohannis, care il va decora cu Ordinul National Steaua Romaniei.

Ce facea Carmen Iohannis pe vremea lui Ceausescu. La ce intalniri secrete l-a cunoscut pe Klaus Iohannis

Carmen Iohannis, in perioada de trista amintire, pe vremea cand era o tanara adolescenta, a facut cunostinta cu ceea ce azi numimdizidenta religioasa. Tanara Carmen Lazaruca participa laintalniri secrete in casa unui protopop luat in vizor de regimul comunist. Ce facea Carmen Iohannis pe vremea lui Ceausescu Carmen Iohannis, facea parte dintr-o familie instarita de catolici .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )