Libnet.ro
UNICEF

14:00

Klaus Iohannis: Romania a contribuit substantial la consolidarea pozitiei NATO in zona Marii Negre. Vom ramane un pilon de securitate, in contextul amenintarilor existente

B1 B1,
Klaus Iohannis: Romania a contribuit substantial la consolidarea pozitiei NATO in zona Marii Negre. Vom ramane un pilon de securitate, in contextul amenintarilor existente

Romania va ramane un membru credibil al NATO si un pilon de stabilitate si securitate, in contextul provocarilor si amenintarilor existente, a transmis presedintele Klaus Iohannis, cu prilejul aniversarii a. continuă pe B1

Comandantul suprem al NATO din Europa, in vizita in Romania. Va fi decorat de Klaus Iohannis

Comandantul suprem al fortelor aliate NATO in Europa, generalul american Tod D. Wolters, face o vizita in Romania si se va intalni cu ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, cu seful Armatei, generalul-locotenent Daniel Petrescu, dar si cu presedintele Klaus Iohannis, care il va decora cu Ordinul National Steaua Romaniei.

IOHANNIS: Romania va ramane un aliat credibil al NATO si un pilon de stabilitate si securitate

Romania va ramane un aliat credibil al Aliantei Nord Atlantice si un pilon de stabilitate si securitate, in contextul provocarilor si amenintarilor existente, a transmis, vineri, presedintele Klaus Iohannis, in mesajul adresat cu prilejul aniversarii a cinci ani de la infiintarea Comandamentului Multinational de Divizie Sud-Est si a Unitatii de Integrare a fortelor NATO pe teritoriul Romaniei, conform Agerpres.

Klaus Iohannis: in toate tarile lumii, sistemele de sanatate au fost supuse unei presiuni extreme si Romania nu a facut o exceptie (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de astazi, 2 septembrie, presedintele Klaus Iohannis a reamintit cat de important este ca romanii sa respecte masurile de protectie impotriva SARS-CoV-2: Astazi din.

KLAUS IOHANNIS: Majorarea pensiilor cu 40% pune in pericol finantele publice ale tarii

Intentia parlamentarilor PSD de a modifica rectificarea bugetara prin stabilirea majorarii pensiilor cu 40% este un demers contraproductiv care pune in pericol finantele publice ale tarii, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, cu prilejul unei conferinte de presa pe care a sustinut-o la Palatul Cotroceni.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE PENSII: CCR a constatat ca Parlamentul nu poate lua decizii care pun in dificultate finantele

Presedintele Klaus Iohannis a criticat intentia social democratilor de a face modificari la rectificarea bugetara, astfel incat punctul de pensie sa se mareasca cu 40%, subliniind ca, potrivit Curtii Constitutionale, in Parlament nu se pot lua decizii care pun in dificultate finantele publice ale tarii.

KLAUS IOHANNIS: Am asistat luni la o situatie care a frizat ridicolul in Parlamentul Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca motiunea de cenzura initiata de PSD a inregistrat un esec previzibil si lamentabil, el exprimandu-si speranta ca social-democratii vor intelege ca politica nu se poate face urmarind doar mize marunte de partid.

KLAUS IOHANNIS: Eu tot timpul am cerut romanilor sa voteze oameni responsabili

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, referindu-se la traseismul politic inaintea alegerilor locale de la finalul lunii septembrie, ca mereu a cerut romanilor sa voteze oameni responsabili.

PSD il ataca pe Klaus Iohannis, dupa ce presedintele l-a aparat pe Lucian Bode: Dubla masura devine religie de stat!

Dupa scandalul in care a fost implicat ministrul Lucian Bode, Klaus Iohannis nu numai ca a evitat sa ia vreo masura, ci dimpotriva. in loc sa ii ceara demisia, seful statului il apara pe ministrul care merge pe contrasens si face accidente grave, sustine PSD pe retelele de socializare.

Este oficial. Ce se intampla cu copiii ai caror parinti refuza vaccinarea anti-COVID-19. Anuntul facut de Klaus Iohannis

Vaccinul anti-COVID-19 este unul dintre cele mai asteptate antidoturi pentru virusul care a pus stapanire pe intreg mapamondul. Cele mai nerabdatoare, insa, sunt persoanele aflate in categoriile de risc, ale caror vieti se afla in pericol la orice pas. in cealalta tabara exista voci care nu sunt de acord cu vaccinarea, indeosebi parintii. in cursul .

Klaus Iohannis, intrebat daca Giorgiana Hosu ar trebui sa demisioneze de la sefia DIICOT: Sunt convins ca speta va fi analizata de CSM si vom primi de acolo un raspuns autorizat (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat ca este convins ca speta Giorgianei Hosu, al carei sot este inculpat intr-un dosar de coruptie, va fi analizata la Consiliul Superior al Magistraturii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )